Vystupoval
120ml Auto Glass Cleaner Olej Film Odstránenie Vložiť Auto Glass Film zaobalenie Nepremokavé Rainproof Anti-fog čistiacim prostriedkom na Sklo Auto
0 Recenzie Produktov
€1.51
€0.76
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w7477

USD 2.33

USD 3.7

USD 6.91

USD 4.59

USD 8.53

USD 1.7

USD 4.37

USD 6.79 Odrážky:

1.Efektívne, Dekontaminácia: Toto Auto Glass Cleaner rýchlo rozkladá zaschnutých škvŕn, rozkladá olejovým filmom a rozsahu, a zabraňuje znečisteniu erózie, takže vaše sklo s ochrannou lesk.

2.Anti-oslneniu Design: Toto Auto Glass Cleaner môže sa účinne brániť a chrániť vaše oči od oslnenia rušenie, zlepšiť vašu bezpečnosť jazdy a pohodlie.

3.Jednoduché Použitie: S týmto Autom čistiacim prostriedkom na Sklo, ktoré môžete urobiť, údržba vášho vozidla sklo jednoduché a jednoduchý spôsob, ako.Stačí otvoriť čisté tlačidlo, čistiaci prostriedok nalejte do nádoby plus pohár vody, a začať čistenie.

4.Odolný Materiál: Toto Auto Glass Cleaner je vyrobený z vysoko-kvalitného materiálu, ktorý môže byť použitý na dlhú dobu bez poškodenia skla.Neobsahuje žiadne korozívne látky.

5.Široké Spektrum Aplikácií: Toto Auto na čistenie Skla môže byť použité na akýkoľvek sklenený povrch, ako windshields, okná, zrkadlá, a obrazoviek.Je vhodný ako pre domáce a auto použitie, ako aj v kanceláriách a iných miestach.

Získať crystal clear, šumivé windshields s ľahkosťou pomocou nášho Automatickým čistiacim prostriedkom na Sklo.Určený pre jednoduché, dekontaminácia, účinne zabraňuje šmuhy a škvrny.Stačí naliať čistiaci prostriedok do kanvice a začíname.Naše trvanlivé vzorec trvá a opustí vaše čelné sklo pohľade úplne nové.

Špecifikácia:

Názov produktu: Auto Čistiaci prostriedok na Sklo

stav: kvapalina

Netto obsahom: 120ML

Použiteľné modely: universal

Ako používať: stačí len naliať čistiaci prostriedok do auta stierač kanvica, pridať pohár vody, a zase na auto sklo čistenie tlačidlo, ak chcete zachovať auto sklo, ktoré je jednoduché a ľahké;

Funkcie:

Konštrukcia-bez skla olej film čistič odstraňuje olej film v sekundách na uvoľnenie ruky;

Nie je poškodenie skla, zabraňuje oslneniu, odstraňuje olej, film, udržuje sklo, a obnovuje priepustnosťou svetla;

Efektívne odstrániť všetky druhy odolných škvŕn a chránia sklo pred znečistením a erózie;

Vzťahujú sa na všetky druhy skla na čistenie skla odstrániť olej film Široko používaný, fľaša je multi-účel;

Operácia je jednoduché, stačí len naliať čistiaci prostriedok do auta stierač fľašu s vodou, pridať pohár vody, a zase na auto sklo čistenie tlačidlo, ak chcete zachovať auto sklo, ktoré je jednoduché a ľahké;

Zoznam Produktov:

Auto Glass Cleaner*1

Poznámky:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel vo veľkosti.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Názov Modelu : sklo olej film čistič
  • Špeciálne Funkcie : Kvapalina
  • Pôvod : Kontinentálna Čína