Vystupoval
Penový Čistič Pre Auto Vozidla Interiér Koža Čistá Multifunkčné Pena Čistič viacúčelový Čistiaci Prostriedok Na Auto Príslušenstvo
0 Recenzie Produktov
€14.36
€7.18
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w45198

Odrážky:

1. Hlboké Čistenie: Naše pena čistič môže preniknúť hlboko do vzhľadu vášho interiéru vozidla, okamžite leštenie a obnoviť jeho pôvodnú farbu bez poškodenia materiálu.To tiež pomáha odkladu starnutia ľahko otrela kontaminantov.

2. Vynikajúca Kvalita: Naše auto, interiér pena čistič je vyrobená z ekologicky šetrných materiálov, ktoré nemajú žiadne vedľajšie účinky, nie je škodlivé látky a sú non-dráždi kožu.Môžete si byť istí, používať na čistenie vášho auta, bez obáv o poškodenie interiéru alebo poškodenia vášho zdravia.To je tiež formulované bez oleja, tak to nenechá žiadne mastné vľavo na vaše auto.

3. Maximalizované Zachovanie: Poskytuje dlhotrvajúcu ochranu pred vyblednutiu, starnutiu a praskaniu spôsobené tým, teplo a slnečné svetlo.Toto auto interiér cleaner vytvára vysoko ochranná vrstva ponúka vynikajúcu ochranu proti UV žiareniu, aby koža, vinyl, ostatné, a gumové povrchy, vedenie im vyzerá ako nové.

4. Dokonalý Lesk: Tento penový čistiaci prostriedok, odstraňuje cestnú špinu, škvrny a odtlačky prstov z vášho auta povrchy, dávať svoje auto, nový vzhľad s krištáľovo čistou, streak-free lesk.Dlhotrvajúci lesk, chráni vaše auto pred nečistotami a prachom, uľahčuje čistenie a údržbu.

5. Široké Využitie: Oživiť vzhľad automobiloch s našimi Interiéru Vozidla Pena Čistič, ideálny pre vytvorenie lesk rámy dverí, pedále, pneumatiky, a prístrojové panely, rozvádzače.Okrem automobily, použite tento univerzálny čistiaci roztok na obnovenie kožené výrobky, pohovky a širokú škálu povrchy v domácnosti.

Popis:

Aby sa vaše auto vyzerá ako nové s našou Pena Čistič.Ľahko zotrie kontaminantov bez vedľajších účinkov.Poskytuje UV ochranu a dokonalý lesk.Ideálne pre pneumatiky.

Špecifikácia:

1. Názov Produktu: Auto, Interiér Pena Čistič

2. Kapacita: 100 ML

Zoznam:

1*Interiéri Automobilu Pena Čistič

Upozornenie:

1. Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

2. Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Položka Hmotnosť : 100g
  • Špeciálne Funkcie : Interiér Detailer
  • Druh Materiálu : Kvapalina
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Položka Druh : Kožené & Čistič Čalúnenia
  • Položka Objem : 110ml