Vystupoval
Bezdrôtové Čerpadlo Vzduch 150PSI Dotykový Displej Prenosné Elektrické Pneumatiky Nafukovacím na Auta Bicykel na Motocykel Mini Kompresor Injektor
0 Recenzie Produktov
€53.65
€28.97
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w13822

Auto Pneumatiky Nafukovacím 150PSI Prenosné Pneumatiky Nafukovacím LCD Displej Elektronické Nafukovacie Čerpadlo s Vysokou Presnosťou 1800MAH pre Motocykel, Auto

Funkcia:

1. Vysoká 150PSI Rýchle Nafukovanie: Naše digitálne vzduchové čerpadlo sa vyznačuje vysokým výkonom čistej medi cievka motora, ktoré zabezpečuje silný výkon a znižuje spotrebu energie.inflácia až 150psi, čo je efektívne a silné auto pneumatiky nafukovacím, že je aj bezpečné a odolné.

2. Prednastavené Tlaku v Pneumatikách Funkcie: smart kompresor je dodávaný s nastavenom tlaku v pneumatikách funkcia, ktorá umožňuje nastavenie požadovaného tlaku v pneumatikách vopred.Raz pneumatika je plná, čerpadlo sa automaticky zastaví, eliminuje potrebu neustáleho monitorovania a poskytovať bezpečné a riadená inflácia.Môžete tiež manuálne prerušiť digitálne pneumatiky čerpadlo v ktoromkoľvek čase.

3. Digitálny Displej LCD : Naše prenosné pneumatiky nafukovacím má zabudovaný systém osvetlenia a LCD displej, takže je pohodlné a bezpečné používať v noci alebo v slabo osvetlenom prostredí.LCD displej zobrazuje v reálnom čase tlaku v pneumatikách čítania, zatiaľ čo systém osvetlenia môže slúžiť aj ako núdzový zdroj svetla, ak je to potrebné.

4. Ľahký a Mini: Tento bezdrôtový kompresor má ergonomický a ľahký dizajn, takže je ľahko prepravovať a manipulovať s jednou rukou.Jeho telo je vyrobené z matného-textúrou ABS materiálu, ktorý nielen vyzerá štýlovo, ale tiež poskytuje pohodlné uchopenie.Tento elektronický nafukovacie čerpadlo je vhodné na rôzne scenáre, ako sú pneumatiky, bicykel, pneumatiky, plávať krúžky, nafukovacie lode, a hračiek pre deti.

5. 1800MAH Batériu a Tepla Systém: ručné čerpadlo vzduch je postavený s veľkou kapacitou batérie a späť-odvetrané chladiaci systém, zabezpečuje stabilnú prevádzku a dlhšiu životnosť.To je ideálna pre rôzne inflácie potreby v rôznych prostrediach, ako sú vonkajší camping, výletoch, alebo domáce použitie.

Špecifikácia:

Typ Položky: Čerpadlá

Pôvod: Čína (Pevninská Časť)

Názov Modelu: Digitálny Čerpadlo Vzduch

Položka Hmotnosť: 450 g

Napätie: 7.4 V

Štýl (nepovinné): káblové/bezdrôtové

Rozmery: 145 x 80 x 46 mm/5.7 x 3.1 x 1,8 palca

Menovitý príkon: 5V 1A

Menovitý výkon: maximálne 45 w

Tlak: 3-150PSL

Objem vzduchu: 16 L/min

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 x Digitálny Čerpadlo Vzduch

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Názov Značky : VODOOL
  • Názov Modelu : Digitálny Čerpadlo Vzduch
  • Napätie : 7.4V
  • Položka Výška : 46 mm
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Položka Hmotnosť : 450g
  • Položka Šírka : 80 mm
  • Položka Dĺžka : 145 mm
  • Položka Druh : Čerpadlá