Vystupoval
2024 Nástenný Kalendár Pre Unavené Ženy,Zábavné 2024 Kalendár Mesačný Kalendár S Hákom,Biely Slon Gag Darček Pre Ženy, Trvanlivé
0 Recenzie Produktov
€19.65
€11.40
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w8974

2024 Nástenný Kalendár Pre Unavené Ženy,Zábavné 2024 Kalendár Mesačný Kalendár S Hákom,Biely Slon Gag Darček Pre Ženy, Trvanlivé

Nový Zábavný 2024 Kalendár Mesačný Kalendár-2024 nástenný Kalendár Pre Unavené Ženy je go-ak spoločník pre pobyt organizovaný a zároveň prináša úsmev na tvári.Tento 2024 Stene Visí Kalendár ponúka DVA zábavné slovo cituje, za jeden mesiac roku 2024. Začať každý mesiac s úsmevom a nechať humor vás prevedie vzostupy a pády života.

Jednoduché zavesenie-Nie je potrebné bojovať so nájsť správny spôsob, ako zavesiť svoj kalendár.Máme vás vzťahuje!V roku 2024 nástenný Kalendár prichádza s pohodlné zavesenie, že robí visí to hračka.Jednoducho miesto, háčik na stenu, posuňte kalendár na to, a máte všetko nastavené.Je to jednoduché, bezproblémové a šetrí váš čas, čo vám umožní zamerať sa na to, čo je skutočne dôležité - teší kalendári!

Ideálny premyslené darček-ste vyhľadávanie darček, ktorý bude rezonovať s unavený - ženy vo vašom živote?Pozrite sa žiadny ďalší ako naše 2024 nástenný Kalendár.Navrhnuté špeciálne pre ženy, ktoré žonglovať početné zodpovednosti, tento kalendár bude ukázať im, že ste pochopiť a oceniť ich každodennej grind.Či už je to na sviatok, dovolenku, alebo len preto, tento kalendár prinesie toľko potrebnú dávku smiechu a uznanie ich života.

Denná dávka humoru-Život môže byť ohromujúce, ale naše 2024 nástenný Kalendár je tu zachrániť deň.Každý mesiac, môžete si byť pozdravený s dávkou humoru, ktoré vám pomôžu zmierniť stres a oživiť vašu náladu.Bez ohľadu na to, ako hektický deň môže byť, tento kalendár vám pripomenie nájsť humor v každodenných situáciách.Nechaj to byť zdrojom inšpirácie a motivácie, takže každý deň trochu ľahšie, dokonca aj keď máte pocit, ako unavená žena.

veľkosť: vyrazili 21,5 x 28 cm

Materiál: Papier

farba: Ako je znázornené

Obsah Balenia:

2 x Kalendár

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Nás

Ponúkame dobrý produkt s najlepším cenu,podporujeme Veľkoobchod/Drop Shipping, Aby

1. Pre Drop Shipping objednávky, prosím, poznámku"dropshipping objednávku", budeme uprednostňovať to.

2. Pre Veľkoobchod/Drop Shipping objednávky, ak máte nejaké nápady o cene alebo balíka,kontaktujte nás vopred,dáme vám najlepšie služby na uspokojenie vašich požiadaviek.

O Platbu

Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, pri spôsobe platby, prosím, kontaktujte www.venoloil.sk Centrum Zákazníckych Služieb požiadať o pomoc:

O Zásielky,

1.Budeme posielať objednávky ASAP do 2-5 dní(okrem víkendov a štátnych sviatkov) akonáhle sa vaša platba je normálne ukončené.

2.Prosím, napíšte svoju kompletnú adresu dodania s správne telefónne číslo a psč, najmä Ruska a Bieloruska kupujúcich, potvrďte prosím vaše celé meno.

3.Prosím, všimnite si, že nebudeme zodpovední za ciel.Prosím, colné odbavenie sami.

4.Ponúkame oboch post poštovné a vyjadriť shippings.Pre väčšinu krajín, post doprava trvá cca 25-35 pracovných dní a dlhšie, niektoré krajiny ako Brazília, Peru.

Expresná doprava zahŕňať DHL, EMS, www.venoloil.sk Premium Poštovné a Špeciálnych druhov ako Aramex.To trvá asi 7 dní.(Bude odkladu ak vaša krajina splniť nejaký problém,Pracovník štrajk,počasie, problém a pod.)

O Po-predajný Servis

Sme spoľahlivý predajca a máme profesionálny po-predajný servis pre všetky naše zvyky.Ak existuje akékoľvek otázky o objednávke,prosím kontaktujte nás vopred ,my budeme vždy tu, kým vám radi odpoveď.

O Spätnú Väzbu

1. Pozrite si prosím balíček a položka keď si pozorne, a uistite sa, že tam nie je žiadny problém.

2. Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie sú úplne spokojní so svojím balík,prosím, nenechajte sa neváhajte na nás obrátiť najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Budeme vyriešiť problém uspokojiť vás.

3. Ak nie je žiadny problém, prosím, zanechajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína