Vystupoval
100 Úspory Výzvy Kniha S Obálky,A5 Obálka Výzvou Spojiva,S Peňažné Obálky-Úspory Výzvy Trvanlivé
0 Recenzie Produktov
€16.70
€12.19
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w12255

[Premium Materiál]100 peňažné obálky zásuviek vyrobené z trvanlivého materiálu.Je odolný voči pádom a vode, ktorá dokáže ochrániť váš tovar pred vodou a prachom, zabezpečuje vydržia po celý vaše úspory výzvou cestu.

[100 Obálky Výzvou Binder], Aby rozpočtovania a úsporu peňazí zábavy s našimi vysoko-kvalitné lacné spojiva.Pripravili dve spojivá, jeden pre seba a jeden pre váš rodinný rozpočet.Ušetrite peniaze

[Rozpočtu Finančné Pomocné]A5 veľkosť binder (9 H X 7inch W) a je dodávaný s 1 do 100 označené vrecia, tradičné úspory až do výšky $5,050. Prevziať kontrolu nad svojimi financiami s týmto peniaze rozpočtovania spojiva.

[Ľahko Nosiť a Používať]Naše peňažné spojiva je určený pre prenosnosť, ktorá vám umožní nahrávať vaše výdavky, kedykoľvek a kdekoľvek.Je to ideálny rozpočet manager, ktorý slúži ako obálka systém peňaženky hotovosť rozpočtovania na cestách.

Farba:ružová/Fialová/Čierna

Materiál:PU+plast

Obsah Balenia:

1 x PU kože a5 binder

25 x 6-jamkové hotovosti, obálky, predtlačený s 1-100

1 list x tracker $1 do $100

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína