Vystupoval
Stolový Kalendár Nastaviť 2024 Kalendár Nastaviť Kit Veľmi Presné Vtákov Cartoon Stojí Flipdesktop Kalendár Denné Plánovanie Mesačne
0 Recenzie Produktov
€17.73
€12.94
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w6399

1. Farebné a Očarujúce: Na 2024 kalendár extrémne presné vtákov vitríny ohromujúci a zložité maľovanie štýl, ktorý bude pridať dotyk elegancie do vašej každodennej rutiny.Každý mesiac sa zobrazí jedinečný dizajn, takže je potrebné mať pre milovníkov vtákov.

2. Spoľahlivý Materiál: Pozdvihnúť váš domov dekor s týmto nádherne prepracovaný kalendár pozoruhodne presné vták ilustrácie pre každý mesiac.Vyrobené z spoľahlivé papier materiálov pre zabezpečenie trvanlivosti, odolnosti voči trhaniu, a ochrany životného prostredia.

3. Užitočné a Praktické: Tento vták milenca kalendár 2024 vám umožňuje zapisovať svoje plány pre určitý deň a pripomenúť si svoj rozvrh a stretnutia.Užite si krásne a presné ilustrácie rôznych vtákov každý mesiac.

4. Všeobecne Platné: Naše 2024 kalendár extrémne presné vtákov je ideálne pre akýkoľvek životný priestor, spálňa, študovňa, v škole, alebo v kancelárii.Zostaňte informovaní verejnosti a hlavné prázdniny pri pridávaní dotyk prírody vo vašom okolí.

5. Pôsobivé Prítomní: Radosť vašich blízkych s 2024 veľmi presné vtákov, kalendár, perfektný darček pre každú príležitosť, je to Vianoce, Nový Rok, narodeniny atď.

V roku 2024 Vták Milenca Kalendára je potrebné mať pre všetky vták nadšencov!Každý mesiac ponúka krásne vtákov uvedené v realistický a zaujímavý štýl maľby, že bude nádherne vyzdobiť svoj priestor.Zavesiť ho v štúdiu miestnosti alebo darček pre vašich príbuzných, ktorí zdieľajú vašu lásku pre vtákov.

veľkosť: Veľký + malý

Materiál: Papier

farba: Ako je Znázornené

Obsah Balenia:

2 x Veľmi Presné Vtákov, Kalendár

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína