Vystupoval
Baby Auto Zrkadlo 360-Stupňový Nastaviteľný Bezpečnostný Auto Zrkadlo na Zadnej Smerom B36B
0 Recenzie Produktov
€5.59
€4.36
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w451126

Funkcie:

OOTDTY

360-Stupňové Otáčanie Dieťa Interiéru Vozidla Spätného Zrkadla: dohliadať na vaše bay počas jazdy vďaka tejto inovatívnej 360-stupňové otáčanie dieťa interiéru vozidla spätného zrkadla, poskytuje jasný prehľad o vaše dieťa činnosti zo všetkých uhlov.

Wide-Angle a Nastaviteľný Dizajn: Hrajú širokouhlý objektív a adjustablepivot, toto spätné zrkadlo umožňuje jednoducho umiestnite ho pre pozerania zabezpečenie máte plné zobrazenie a akcie.

Nerozbitné a Bezpečné: Navrhnutý s ohľadom na bezpečnosť, to dieťa aute spätné zrkadlo je vyrobené z nerozbitné materiálov, poskytuje spoľahlivú odolnosť a ochranu proti náhodnému rozbitiu.

Jednoduchá Inštalácia a Univerzálne Uchytenie: S jeho jednoduchý proces inštalácie a univerzálny dizajn, toto spätné zrkadlo môže byť ľahko pripevnený k väčšine auto opierky hlavy, takže je vhodný pre rôzne modely vozidiel.

Pohodlné a bez Stresu: 360 stupňov otočná funkcia toto dieťa interiéru vozidla spätné zrkadlo umožňuje rýchlo pohľad na svoje dieťa bez otáčali hlavou, zabezpečiť bez stresu a saferdriving skúsenosti.

Špecifikácie:

Materiál: plast

Veľkosť: cca 120x60mm/4.7x2.4 palce

Balenie Obsahuje:

1xBaby Auto Zrkadlo

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1 až 3 cm chyba kvôli ručné meranie, prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred cenovej ponuky,

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína