Vystupoval
Slnečná Clona Extender Pre Auto Sun Blocker Rozšírenie Automobilov, Slnečná Clona Multifunkčné Auto Slnečná Clona Extender Nastaviteľné Pre UV
0 Recenzie Produktov
€27.59
€13.80
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w460428

Slnečnej Clony Extender je potrebné mať príslušenstvo pre každý majiteľ auta.Nastaviteľné na ľavej alebo nadol, poskytuje vynikajúcu ochranu a pre používateľov, alebo tie, v predných sedadlách.Nie len môže byť použitý ako slnečník, ale má aj škálovateľné úložisko pre malé položky.S jeho jednoduchej inštalácie, môžete spustiť pohodlné a bezpečnejšie jazdiť v žiadnom okamihu.Upgrade svoju jazdu dnes!

Špecifikácia:

Názov produktu: Slnečná Clona Extender

Materiál: PU koža+PC dosku

Veľkosť: o 31X13CM/12.2X5.1.V

Balenie Zoznam:

Slnečná Clona Extender * 1

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Lepšie Jazdné Komfort: Táto slnečná clona extender môže byť upravená na ľavej alebo nadol, ak chcete dosiahnuť čo najlepšie tieniaci efekt.To je veľmi účinné pri blokovanie expozícii slnečnému žiareniu a chrániť vaše oči z oslnenia.

2.Bezpečnosť cestnej premávky Pomoc: slnečnej clony extender pre auto vám pomáha bezpečne viesť vozidlo v dopoludňajších hodinách a v noci tým, že blokuje slnka a reflektorov z očí.To tiež poskytuje ochranu pre vás a vašich hostí pred škodlivými UV lúčmi.

3.Multifunkčný Dizajn: Naše Auto Clonu Extender nie len funkcie ako sun blocker, ale tiež zabraňuje poškodeniu očí, spôsobené UV a silné svetlo.Multifunkčné a praktické, zabezpečuje lepší komfort a bezpečnosť aj na cestách.

4.Úspora priestoru: Naše Auto Clonu Extender je kompatibilný so širokou škálou modelov áut, čo je univerzálne riešenie pre všetkých vodičov.Obsahuje rozšíriteľný skladovanie dizajn, ktorý sa ľahko prenáša a naložiť, zatiaľ čo zostávajúce ľahký a odolný.Rozlúčte sa s nepríjemné odlesky a škodlivé UV lúče s našimi základnými jazdy príslušenstvo!

5.Bezproblémovú Montáž: Clony Extender je navrhnutý tak, aby poskytoval širšie a jasnejšie zobrazenie, zníženie únavy očí a zlepšenie bezpečnosti jazdy.Jednoducho priložte ho do svojho existujúceho slnečník žiadne nástroje alebo príslušenstvo potrebné.Užite si jednoduché, bezproblémové montáž a demontáž pre optimálne pohodlie.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína