Vystupoval
150Db 24V Vlak Horn Pre Kamión, Jeden Trúby Truck Air Horn, Pre 24V Vozidiel, Vlak, Auto, Loď, Loď Nákladných vozidiel, 17 Palcové
0 Recenzie Produktov
€44.26
€30.98
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w450179

150Db 24V Vlak Horn Pre Kamión, Jeden Trúby Truck Air Horn, Pre 24V Vozidiel, Vlak, Auto, Loď, Loď Nákladných vozidiel, 17 Palcové [150DB Vysoká Horn]Na 24V jednej tube truck horn môže vydávať 150DB nahlas a šokujúce zvuk pre všetky poveternostné podmienky, ktoré je dobré varovanie.Zabezpečiť vašu bezpečnosť jazdy a pripomenúť ostatných.Nepoužívajte ho v blízkosti školy alebo rezidenčnej oblasti.

[High-Náklady na Výkon]vlaku roh je vyrobený z prvotriednej kvality pochrómovaný zinku materiálu na zabezpečenie trvanlivosti a životnosti.To môže fungovať v rôznych teplote prostredia, bez ohľadu na to, nech ste kdekoľvek.

[Smart Dizajn]Vlak horn pre auto a kompresor cast oko-lov vzhľad na každom vozidle namontované.Vysoká kvalita trúb je non-hrdzaveniu celkovo dobrá odolnosť proti korózii, kovová trúbka a kompresora sú odolné proti poveternostným vplyvom, všetky zostavy sú navrhnuté tak, aby slúžili na dlhú dobu.

[Jednoduchá Inštalácia]vzduchu roh je jednoduchá inštalácia!Najskôr opraviť motor do určitej polohy na auto s maticou, potom opraviť horn horizontálne trubky zvonku alebo v priestore motora, a nakoniec pripojte vzduchu rúry,relé a 24V napájanie.Vlak roh je vhodný pre všetky 24V dopravných zariadení, ako sú autá, nákladné autá, vlaky, traktory, lode, motocykle, atd.

Farba: Čierna

Materiál: zliatiny zinku

Obsah Balenia:

1x Vlak Roh Auta

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína