2 ks vhodné pre Maserati Levante 2016-2023 Strane Krok Pedál Beží Rada Nerf Bar
0 Recenzie Produktov
€387.54
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w407944

1.Popis Produktu

【Našou Prednosťou] vyzýva Strane krokov bude poskytovať bezpečné, slip-dôkaz, pohodlné krok pre vašu rodinu alebo priateľov .

【Pozornosť & Obutie] vyzýva R unning dosky sú vyrobené podľa odolné hliníkové s robustný rám a montáž design pre pevnosť a trvanlivosť .

【Jednoduchá montáž a Funkcia] vyzýva Jednoduchá inštalácia pomocou vozidla existujúcich upevnenie úchytiek a robiť pedále viac presné a bezpečné.

2.Doprava Pripomienky

【 1] vyzýva 2ks stupačiek & Potrebné Nainštalovať príslušenstvo zahrnuté .

【 2] vyzýva Budeme posielať položky do 5 Dní po systém potvrdí kupujúceho platbu.

【 3] vyzýva, FedEx, DHL,TNT, Alebo UPS,5-7 pracovných dní na formálne poriadku, ale konkrétny čas dodania závisí od destinácie a tak ďalej.

3.Funkcia

Majú široký plochý povrch pre istotu tooting len o kdekoľvek sa vám krok, a nemusíte byť opatrní, kde sa budete snažiť vaše nohy, ako by ste s individuálnym hoop krok.

4.Návrat Politiky

Môžeme zaručiť vysokú kvalitu, a súhlasíte s tým, 1: 1 pre nahradiť vadný tovar.

5.Venovať Pozornosť

Vzhľadom na rozdiel medzi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farbu položky, ale garantujeme, že položka je presne ako na obrázku zobrazené.

V prípade akýchkoľvek problémov sa s nami, prosím, neváhajte a kontaktujte nás najskôr, my sa budeme snažiť riešiť problémy a poskytovať tie najlepšie služby.Boli by sme ocenili, ak nás môžete kontaktovať pred spätnú väzbu.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Položka Druh : Pedále
  • Pôvod : Kontinentálna Čína