Vystupoval
Plyšové Auto Opierkou Box Vankúš Teplé Stredovej Konzoly Rameno, Kryt Podložky Zakladanie Upratovanie, Univerzálny Automobilových Interiérov
0 Recenzie Produktov
€1.80
€0.90
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w408304

Funkcie:

*Mäkké Plyšové Materiál: Vyrobené z veľmi mäkké plyšové, toto auto opierkou box vankúš poskytuje pohodlné a teplé skúsenosti.Ideálny pre relaxáciu počas chladných zimných dní.

*Auto Dekorácie Interiéru: S viacerých farebných možností, tento vankúš pridá osobný dotyk, aby vaše auto v interiéri.Zvýšiť celkovú estetickú príťažlivosť vášho vozidla.

*Priedušná a Potu-Absorbent: luxusný materiál je priedušný a potu-absorbent, zabezpečiť pohodlné a suché pocit počas používania.Rozlúčiť sa nepohodlie spôsobené vlhkosti build-up.

*Ochranný Kryt: Tento vankúš zahŕňa lakťová opierka, účinne ju chráni pred poškriabaním a škvrny.Majte svoje auto, interiér hľadá čisté a nové.

*Jednoduchá Inštalácia a Bezpečné Uchytenie: elastické kapely dizajn umožňuje jednoduchú inštaláciu a poskytuje bezpečné uchytenie.Robustný bodky na zadnej zabrániť posuvné, zabezpečenie stability počas používania.

Špecifikácie:

*Súčasťou Názov:Auto Opierkou Vankúš Mat

*M aterial:Plyšové

*Veľkosť:31*21 cm/12.2*8.3 palec

*Farba:Čierna,Béžová,Sivá

*Univerzálny Obutie:Áno

*OEM Číslo:/

*Obutie: Auto, Lakťová Opierka

Obsah Balenia:

1* Auto Opierkou Vankúš Mat

Poznámka:

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína