Vystupoval
Mini Taška Cez Rameno Ženy Ramenný Batoh Nepremokavé Klasické Cestovná Taška Bežné Daypack Pre Cestovanie S Deťmi
0 Recenzie Produktov
€24.11
€19.29
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w33667

Vyrobené z opakovane použiteľných materiálov, ktoré poskytuje viacero priehradok a vreciek pre všetky vaše položky.Užite si pohodlné prenášanie skúseností, či ste ju nosiť v ruke, na pleci alebo na chrbát.

Špecifikácia:

Názov: Ženy Batoh

Materiál: Oxford handričkou

Farba: čierna, hnedá

Pohlavie: Žena

Veľkosť produktu: o 32x31x17cm/12.6x12.2x6.69 cm

Hmotnosť: 410 g

Balenie Zoznam:

1* Ženy Batoh

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vysoká Úložný Priestor: Tento ženy batoh má dostatok priestoru na uloženie kníh, notebooky, zložky a ďalšie, s viacerými hlavné priehradky a vrecká, aby sa vaše položky, organizované a zabezpečené.

2.Jednoduché pre Užívateľov: Tento ženy batoh je vybavený pribrala ramenné popruhy a späť podložky, ktoré poskytujú pohodlné nosenie skúsenosti používateľov.Batoh je tiež jednoduché nastavenie a nasadenie rôznych telesných typov.

3.Slúžia na Dlhú Dobu: Naše Ženy Batoh je vyrobený z opakovane použiteľných Oxford tkanina s jemnou textúrou, ktorá je nosenie, odolný a vodotesný.Vyberte si udržateľnosti bez obetovania odolnosť.

4.Široké Spektrum Aplikácií: Od práce výlety na víkendové pobyty, tento batoh je ideálny.S priestranný interiér, to sa dá ľahko prispôsobiť svoje veci.Jeho minimalistický dizajn je štýlový doplnok pre každú príležitosť.

5.Multifunkčné Použitie: Naše ženy batoh je navrhnutý s všestranný spôsobov, ako ho nosiť - ruka, rameno alebo chrbát.Skúsenosti pohodlie a jednoduché, ako to má 15-palcový počítač, dokumenty a nesmie chýbať.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Oddelenie Meno : Ženy
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Materiál : BAVLNA
  • Názov Značky : liilaimic