Vystupoval
Laser Úrovni Horizontálny Držiak 300mm/400mm Univerzálny Stenu Zdvíhacie Podporu Nastaviteľné Zavesenie Stenu
0 Recenzie Produktov
€34.92
€24.44
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w2102

Hľadáte spoľahlivé a ľahko-to-použitie na stenu pre váš laser úrovni?

Pozrite sa žiadny ďalší ako Univerzálny Laser Úrovni Stenu!Naše držiak je navrhnuté tak, aby poskytujú vynikajúcu presnosť a stabilitu, a je ľahké nainštalovať a nastaviť.Plus, môžete sa spoľahnúť, že to bude držať svoje laserové úrovni bezpečne na mieste.Získať prácu priamo s Universal Laser Úrovni Stenu!

Funkcie

Stabilné Zavesenie na Stenu - Universal Laser Úrovni Stenu je navrhnutý s trojuholníkovým stability štruktúry, ktorá zabezpečuje, že je pevne a bezpečne upevniť na stenu s len jednou skrutkou .To zabezpečuje, že laser úrovni ostáva pevne a bezpečne namontovať aj keď stenu, povrch je nerovný.

Nastaviteľné Zdvíhanie a Klesanie - Universal Laser Úrovni Stenu je navrhnutý s nastaviteľným zdvíhanie a klesanie, rocker , umožňuje ľahko upraviť výšku laser úrovni, aby vyhovovali vašim potrebám.To umožňuje jednoduché použitie laserového úrovni pre rôzne úlohy a povrchy.

Ľahká Hliníková Zliatina - Na stenu je vyrobená z ľahkej hliníkovej zliatiny, ktorý je odolný a ľahký .To umožňuje ľahko nosiť a inštalovať v rôznych polohách, čo zabezpečí, že vždy sa môžete získať najpresnejšie merania.

Tlakové únosnosť - Na stenu je navrhnuté tak, aby poskytujú pevné a bezpečné upevnenie bod pre laserové úrovni.Jeho tlakové únosnosti zabezpečuje, že laser úrovni je bezpečne upevnené a nebude pohybovať, alebo sa triasť, aj keď stenu, povrch je nerovný.

Široko Používaný - Universal Laser Úrovni na Stenu je vhodná pre rôzne aplikácie.Môžu sa použiť na schodisku, inštalácie, podlahy, ktorým, tesárske dekorácie, dvere a okno inštalácie, stropné inštalácie, stenové konštrukcie, závesné dekorácie inštalácie, a pultu inštalácie.

Univerzálny Laser Úrovni Držiak - Universal Laser Úrovni Stenu prichádza s konektorom, ktorý je takmer vhodný pre všetky laserové úrovne na trhu.To umožňuje ľahko namontovať a používať ľubovoľný laser úrovni.

Špecifikácie

Materiál: Hliníková zliatina

Veľkosť: 300mm, 400mm

Hmotnosť: 432g, 476g

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • DIY Dodávky : Tesárstvo
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Materiál : Kov
  • Štruktúra : Jednej strane Držiaku
  • Použitie : Konštrukcia