Vystupoval
Motorový Olej Prísady Dlhá Kilometrová Životnosť Oleja Prísada Do Motora Obnoviť Prísady Oxid Depozície Čistiaci Prostriedok Motorový Olej Reštaurátorskej Diesel
0 Recenzie Produktov
€3.30
€1.64
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w2841

Zlepšiť vaše auto je účinnosť spaľovania a zníženie spotreby palív s našimi palív čistiaci prísady.Náš vzorec funguje na celý oleja okruh + údržba, podpora dokonalé spaľovanie a pridávať do vašich gasoliness pre lepší výkon.

Špecifikácia:

Netto obsahom: 60ml

Použitie: 1 fľaša môže byť zmiešaný s 30-60L gasoliness

Olej používa: trieda 90, 93, 95, 97, 98 gasoliness a rôzne typy metanolu a etanolu gasoliness.

Funkcia: Urýchliť zničenie uhľovodíkových molekulová štruktúra reťazca v palív, výrobu palív molekúl menší, pálenie väčšej miere, zvýšenie výbušnej sily, zvýšenie piestové sily, a výrazne zlepšuje výkon motora!

Zoznam Balíkov:

olej doplnkovej látky pre auto motor*1

Poznámky:

1. V dôsledku faktorov, ako napríklad monitorovať teplotu farieb, fotoaparát, okolitého svetla a fotografie zručnosti, niektoré výrobky môžu mať mierne farebné odlišnosti v ich obrazy.Farby sú na základe skutočného produktu!

2. Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, aby pre mierne veľkosť rozdiely.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Motor Cleaner: Majte motora systém v top stave s naše auto olej prísady.Odstrániť všetky uhlíkové usadeniny, zabezpečiť čisté a zdravé motora, hladšie-beží motor.

2.Ochrana motora: Štít vaše auto motor pred poškodením s týmto olej prísady, ktoré znižuje opotrebovanie motora a triasť, zmierňuje modrá , a zaisťuje dlhotrvajúci ochrana motora.

3.Jednoduché ovládanie: S naše auto oleja aditíva, a tak optimalizovať vaše auto výkon je bez námahy.Stačí naliať priamo do olejovej nádrže, bez nutnosti demontovať alebo čistý nič.Užite si ľahko a bez stresu operácie.

4.Zlepšené Mazania: Maximalizovať výkon motora s naše auto oleja aditíva, ktoré zabezpečujú optimálne mazanie.Užite si komfortnú jazdu a znižovanie hluku, začína aute ticho.

5.Eco-priateľské Riešenie: Využiť toto auto oleja prísada na zníženie vášho vozidla olej odpadu, zvýšiť olej využitie, a zlepšiť jeho výkon.Užite si vylepšené motorový olej efektívnosti pri znižovaní škodlivých emisií.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Položka Hmotnosť : 90g
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Položka Objem : 60ml
  • Číslo Modelu : olej doplnkovej látky pre auto motor
  • Špeciálne Funkcie : výrazne zlepšuje výkon motora