Auto, Interiér, Kožené Sedadlá Sprej, Pena Čistič Multifunkčné Foam Cleaner 100 Ml 60Ml Interiéru Vozidla Silné Dekontaminácia
0 Recenzie Produktov
€12.35
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w41025

Popis:

Bez námahy odstrániť ťažké škvrny a špinu z vášho auta s našimi univerzálne riešenie.Multifunkčné auto pena čistič je amage-zadarmo a profesionálne kvalitné výsledky vo veľmi krátkom čase, vďaka toto časovo úsporné riešenie.Aby sa vaše auto pri pohľade úplne nové s našou účinný penový čistič.

Špecifikácia:

Veľkosť: 60ml a 100ml

Rozsah použitia: vhodný pre všetky druhy vozidiel, motocyklov, bicyklov a iných vozidiel

Aplikácia scenáre: vhodné pre auto exteriéru, auto, okná, interiér, výbava, pneumatiky a iné povrchy automobilov

Funkcia: čistenie, dekontaminácia, ochrana farba povrchu

Funkcie: citrónová vôňa, mierne a non-dráždi, jednoduché použitie

Zoznam Produktov:

penový čistič pre auto x 1

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Rozšírené Čistiaci Výkon: S našou pena čistič pre auto, nemusíte vybrať medzi silný čistiaci výkon a jemná starostlivosť.Bez námahy odstrániť škvrny, kvapky vody, mastná graffiti, a viac bez poškodenia vášho vozidla interiéru.

2.Univerzálne Riešenie: Tento penový čistič je nie len pre vaše auto, ale aj pre váš domov.Môžete ju použiť na vonkajšie a vnútorné povrchy, ako sú koberce, čalúnenie, tabule a ďalšie.Je to vhodný a efektívny spôsob, ako splniť všetky vaše čistiace potreby.

3.Poškodenie Bez Ochrany: Pomocou našich pena čistič zabraňuje vyblednutiu a škody spôsobené UV žiarením, zanecháva ochrannú vrstvu, zachovať vaše auto je pôvodnom stave.Rozlúčiť sa budúcnosti farbenie a dobrý deň, pre dlhšie trvajúce čistotu.

4.Mimoriadne Jednoduché: Skúsenosti profesionálne kvalitné výsledky doma s tento penový čistič pre vaše auto.Nepotrebujete drahé auto podrobne služby, ako je ľahké použitie a ideálne pre začiatočníkov a profesionálov podobne.

5.Účinný Pomocník: Premeniť vaše auto čistenie rutinné s našimi pena čistič, ktorý preniká hlboko do výťahu ťažké škvrny s ľahkosťou.Užite si bezproblémový proces, ktorý zjednodušuje čistenie, ušetríte čas a námahu.Získajte úžasné výsledky za zlomok času!

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Položka Hmotnosť : 1.00kg
  • Položka Druh : Kožené & Čistič Čalúnenia
  • Položka Objem : 60ml a 100ml
  • Pôvod : Kontinentálna Čína