Vystupoval
Vinyl Inštalačné Okno Nástroje Film Stierkou Nástroj Carbon Fólie Balenie Cítil Stierkou Škrabka Window Cleaner Odtieň Windows
0 Recenzie Produktov
€4.41
€2.21
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w2815

Odrážky:

1.Rozšírené Komfort: non-slip nosenie našich odtlačkový stierkou nástroj poskytuje bezpečnosť pre vaše ruky s skladaný dizajn grip.Tesne priliehajúce na zakrivené plochy vášho auta, zvyšuje účinnosť a komfort squeegeeing film.

2.Spoľahlivé a Tvrdý: Postavený s len najlepších materiály, tento odtlačkový stierkou nástroj je navrhnutý na nosenie, odolný a anti-scratch komponentov, poskytuje robustné a ľahko deformovateľných štruktúry.Je to nevyhnutné spojenca, filmovanie a defoaming úlohy, ktoré zabezpečujú rýchle a efektívne výsledky zároveň chráni vaše obtlačky pred poškodením.

3.Ľahko prenosný a Ľahký: S jej kompaktné rozmery a nízka hmotnosť, tento odtlačkový stierkou nástroj je ideálny pre on-the-go pracovných miest.Je ľahko prepravovať a skladovať, a nebude zaberajú priestor.

4.Široký Aplikácie: Prevrat vaše odtlačkový aplikácia s týmto stierkou nástroj.Jeho všestranný dizajn poskytuje efektívne riešenie úlohy, vrátane automobilového rezanie aplikácie, okenné tónovania, nálepky, bannery, a balenie filmov.Ideálny pre domáce aj komerčné použitie, zabezpečuje profesionálne dokončiť každý čas.

5.Odstráňte Bubliny odstránenie: Zabezpečiť bezchybný povrch pre vaše auto samolepky a nálepky s našimi odtlačkový stierkou nástroj.Mäkké hrany minimalizujú škrabance a účinne odstrániť bublinky, ochrana lesk a krásu vášho auta.

Popis :

Efektívne uplatňovať obtlačky na vaše auto s pomocou nášho nástroja!Navrhnutý tak, aby úzko fit zakrivené plochy, zlepšuje stierkou efektívnosti a odstraňuje bubliny ľahko.Náš nástroj nebude ľahko deformovať a nebude trvať až priestoru, takže je ideálny pre širokú škálu aplikácií.

Špecifikácia.

1.Meno: Auto krásy film škrabka

2.Hmotnosť: 25g

3.Veľkosť: (cca.)4.5*10 cm/1.77*3,94"

Balenie zoznam:

Odtlačkový Stierkou Nástroj x 1

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína