Vystupoval
Voľné Nohavice Cinch Spodnej Jogy Tepláky S Vreckami Športové Nohavice Jogy Súpravy Na Príležitostné Salónik Potu Nohavice Hippie Nohavice Pre
0 Recenzie Produktov
€13.56
€9.49
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w2466

Sú vyrobené z mäkkej, priedušný materiál, ktorý bude dovolenky vás pocit, pohodlné celý deň.S elastické opasok a dve priestranné bočné vrecká, oni sú skvelé pre príležitostné príležitosti.Upraviť opasok na základe vašich preferencií a užiť si všestrannosť tieto nohavice pre širokú škálu použitia.

Špecifikácia:

Veľkosti: S,M,L,XL,2XL

Štýl: jednoduchá

Štýl: základný štýl

Nohavice typ: voľné

Dĺžka: nohavice

Pás typu: mid-pás

Hrúbka: Všeobecné

Balenie Zoznam:

Dámske Tepláky*1pcs

Poznámka:

Vzhľadom na svetelné efekty a filmovanie uhlov, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Pohodlné Materiál: Pozdvihnúť váš relax hru so naše dámske tepláky.Tieto mäkké, pohodlné a priedušné nohavice sú starostlivo vyrobené z bavlny zmes tkaniny, čo je voľné a pohodlné na nosenie po celý rok.

2.Pridaná Pohodlie: Užite si hands-free pohodlie s 2 priestranné bočné vrecká, ktoré držte nesmie chýbať pri cvičení alebo v salóniku.Vyrobené z útulný bavlnená zmes pre ideálny komfort.

3.Nastaviteľné Fit: Dosiahnuť dokonalý vzhľad a nosenie s nastaviteľným drawstrings na pás a časti nohavíc.Tieto tepláky môže transformovať z zúžený na straight-leg a prichádza s elastický pás pre väčší komfort a flexibilitu.

4.Široké Uplatnenie: Či si chcete oddýchnuť doma, cvičenie v telocvični, alebo tanec na tlkot, tieto súpravy sú vhodné pre každú príležitosť.Sú pohodlné, priedušné, a štýlový, čo je univerzálne voľbou pre váš šatník.

5.Ľahko sa Čistí: Tieto dámske tepláky sú vybavené pohodlným šnúrkou pása a vrecká pre všestranný komfort a funkčnosť.Vyrobené z kvalitnej tkaniny, ktoré sú ľahko čistiteľné s ručne alebo prať v studenej vode, a v bezpečí pred bleach.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pohlavie : MUŽI
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Uzavretie Typ : Tlačidlo Lietať
  • Materiál : Polyethersulfone