Vystupoval
Skladacie Vody Pohár Nepresakuje Rozšíriteľná Silikónové Skladacie Camping Pohár Silikónové Poháre 500 ml Prenosné Pitnej Pohár Pre Kempovanie
0 Recenzie Produktov
€14.62
€10.23
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w24651

Vychutnajte si svoj obľúbený nápoj na cestách, s týmto skladacie pohár.To možno zložiť do malých rozmerov, ktorý sa zmestí do vrecka alebo tašky.Je vyrobené z potravín-silikónu, ktorý sa ľahko čistí a bezpečné používanie.Veko a slamy sa zabránilo únikom a podvodom, tak môžete spustiť, alebo bicykel bez starostí. !

Špecifikácie:

Materiál: potraviny-silikónu + PP

Kapacita: 500 ml

veľkosť:

Pred skladanie: 9.5x18.5 CM/3.74x7.28in

Po skladanie: 9.5x5CM/3.74x1.96in

Hmotnosť: 160 g

Farba: svetlo zelená, ružová, šedá, biela, čierna, tmavo-modrá

Teplotná odolnosť: -40°C do 200°C

Aplikácie: Prenosné fľaše na vodu pre outdoorové športy, fitness, beh, cestovanie, atď.

Balenie zoznam:

1 x Rozkladacie Pohár

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Bezpečný Silikón: Tento skladacie pohár je vyrobené z potravín-silikónu a PP, tento skladacie pohár nie je ľahké zlomiť alebo zdeformovať a môže byť použité na dlhú dobu.

2.S Vekom: Tieto silikónové poháre mať veko skrutky, ktoré spolu a vodotesné utesnenie, ktorý udrží vaše nápoje bezpečné.Bez ohľadu na to, kde ste ísť, môžete si vychutnať svoju nápojov bez akéhokoľvek úniku alebo rozliatia.

3.Vykonávať Jednoduché: Tento skladacie pohár možno zložiť do malých rozmerov, ktorý sa zmestí do vrecka alebo tašky a prichádza s vekom, aby sa zabránilo úniku a udržať vaše piť čerstvé.

4.Bez námahy Udržať: skladací pohár je vyrobený z odolného silikónu, ktorý je nelepivé a vôňa-zadarmo.Môžete umyť vodou alebo v umývačke riadu v žiadnom čas, šetrí vám viac času na iné veci.

5.Viac Použitia: Táto skladacie vody cup sa prispôsobí vašim potrebám, či už ste turistika, lezenie, kempovanie, cyklistika, rybolov, alebo jogu.Je vyrobený zo silikónu, ktorý odoláva teplu a chladu.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Kapacita : 301ml-400 ml