Vystupoval
Prenosné Cartoon Power Bank Taška Multi-funkčné Power Banky, Nabíjačka, USB Kábel Úložný Vak Digitálne Skladovanie Taška
0 Recenzie Produktov
€14.75
€7.37
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w21607

Popis:

Tento All-in-one Skladovacie Puzdro, ktoré je možné uložiť slúchadlá, dátové káble, nabíjateľné batérie bezdrôtových myší a iných digitálnych príslušenstvo, takže sa nemusíte obávať, skladovaním.

Špecifikácia:

Názov produktu: karikatúra pevný disk skladovanie taška

Produkt Materiál: pletené textílie

Produkt Farba: žltá, šedá, modrá

Tvar: kabelka

Produkt štýl: karikatúra

Balenie Zoznam:

1*Skladovanie taška

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Veľký Úložný Vak: Opatrenia o 12x16x3.5 cm, Digitálne Príslušenstvo Skladovanie Taška ponúka veľký úložný priestor, aby vyhovoval vašim rôznych storage potreby.

2.Zips Až Dizajn: elektronické príslušenstvo môže byť ľahko prijímajú alebo uložený v Elektronickej Organizátor pre jeho zips uzavretie dizajn.To tiež poskytuje niektoré vetranie účinok.

3.Odolný Materiál: Tento Cestovný Elektronika Príslušenstvo Organizátor je vyrobené z vysoko kvalitnej bavlny, s materiálom na hladké a jemné exteriéru a pohodlné strane pocit.

4.Cestovné Elektronické Úložný Vak: môžete tento Dátový Kábel Úložný Vak, keď ste na cestách.Má šnúrku, takže skladovanie taška jednoduchšie.

5.Multifunkčné Vaku Skladovanie: v Tomto All-in-one Skladovacie Puzdro, ktoré sa môže uskutočniť všetky vaše elektronické príslušenstvo organizované.Môžete použiť na ukladanie slúchadlá, dátové káble, nabíjateľné batérie, bezdrôtové myši a ďalšie zariadenia.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína