Vystupoval
Herné Myši, Podložky Farebné Žiariace Rainbow Kvapky Blyští Kruhové Mouse Mat protišmykovým Gumovým Base Mousepad na Úrad Notebook
0 Recenzie Produktov
€3.28
€2.46
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w43128

【Abstraktné Podložka pod Myš] vyzýva Čierne pozadie kolo myši, podložky, ktoré dodáva dotyk farieb na váš stôl dekor a je kreatívny darček zdieľať s rodinou, priateľmi a kolegami.

【Myši, Podložky Size] vyzýva 7.9 x 7.9 x 0.12 Palcov (200 mm x 200 mm x 3 mm), Na 3 mm pribrala dizajn môže účinne chrániť plochu a poskytujú pohodlné podporu pre našich zápästia.

【Prírodného Kaučuku Base] vyzýva protišmykovým gumovým base dizajn, môže pevne uchopte ploche, vyhnúť sa zbytočnému posuvné.Žiadny zápach a neškodné pre zdravie.

【Lycra Handričkou, Povrch] vyzýva Premium a hladký povrch, aby sa myš vynikajúcu rýchlosť a kontrolu na cestách, vhodné pre všetky typy myší, ako napríklad stolné, hranie hier, dizajn, atď.

【O údržbu a po-predajný] vyzýva Umývateľný dizajn, škvrny sa dajú umyť alebo utrieť s vodou.Ak máte akékoľvek otázky o našich myši, podložky, prosím, kontaktujte nás a poskytneme vám bezplatnú výmenu alebo vrátenie peňazí.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína