Vystupoval
Futbal Grip Sprej Futbalové Rukavice Grip Posilnenie 30 ml Potu Odolné Rukavice Sticky Sprej Pre Školenia Futbal Príslušenstvo
0 Recenzie Produktov
€4.68
€1.59
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w19129

Futbal Grip Sprej Futbalové Rukavice Grip Posilnenie 30 ml Potu Odolné Rukavice Sticky Sprej Pre Školenia Futbal Príslušenstvo

Odrážky: 1.Zvýšená Loptu Manipulačné Zručnosti: Pozdvihnúť vaše lopta, manipulačné zručnosti s naše futbalové rukavice sticky sprej.Náš silný vzorec poskytuje bezkonkurenčnú výhodu na ihrisku.

2.Vo všeobecnosti Používa: vo všeobecnosti používa na zlepšenie zovretia v boxe, a futbal je ideálny pre všetky typy brankár rukavice.Užite si optimálny výkon vo všetkých oblastiach športu.

3.Jednoduché Použitie: Tento sprej má jemné trysky, ktoré zaručujú presné a jednoduché ovládanie, ktoré šetrí čas.Je vhodná pre začiatočníkov, ktorí sa chcú ľahko dosiahnuť vynikajúce rukavice grip.

4.Jednoduchú Prepravu: Tento futbal rukavice sticky sprej zaberá žiadny priestor a je jednoduché na manipuláciu.Jej kompaktné rozmery a prenosnosť, aby to stresu-zdarma na použitie.

5.Bezpečný a Prirodzený Vzorec: safe-na-uplatňovať, prírodné vzorec, nebude koróziu alebo poškodenie vášho rukavice.Použiť ho na ochranu a predĺženie životnosti vášho brankárske rukavice.

Naše Futbalové Pripináčika Sprej vám dáva výhodu, ktorú potrebujete na ihrisku.Vhodné pre všetky typy brankár rukavice, to je ideálne pre začiatočníkov.Kompaktný a nebude poškodiť vaše rukavice, zaberá žiadny priestor.Získať extra grip potrebujete, aby sa ti hra-víťazný úlovky.

Špecifikácia:

Názov produktu: Futbalové Rukavice Lepidlo Spray Špecifikácie: 30ml/1.05 oz

Veľkosť: 13*6*6typ/5*2*2in

Zoznam:

futbalové rukavice sticky sprej*1

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Názov Produktu : Futbalové Rukavice Lepidlo Spray
  • Dropshipping : Podpora
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Špecifikácie : 30ml/1.05 oz