Vystupoval
Tréneri Grip Whistle Prst Grip Dva-Tón Píšťaly Pre Školiteľov Mimo Potreby Na Kempovanie Príslušenstvo Pre Plávanie Súťaže Futbal
0 Recenzie Produktov
€1.58
€1.10
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w87832

Hľadáte píšťalka, že zvládne vysokej hlasitosti športové hry?Pozrite sa žiadny ďalší ako naše športové prst pískať!Navrhnuté pre pohodlie, tento pískať, je ideálny pre rozhodcov a trénerov, ktorí sa snažia zlepšiť efektívnosť a hra riadenia.S jej hladkom prevedení, to vám pomôže organizovať a vykonávať zápasy s ľahkosťou.

Špecifikácie:

Názov produktu: Rozhodca fingergrip píšťalky

Farba: čierna, červená

Materiál: ABS

Atribúty: fingergrip whistle

Hmotnosť netto: o 27g

Hmotnosť s obalom: o 27g

Veľkosť produktu: o 16*9*2cm/6.3*3.54*0.79 palcov

Veľkosť balenia: cca 16*9*2cm/6.3*3.54*0.79 palcov

Balenie Zoznam:

1pc*Rozhodca fingergrip whistle

Poznámka:

Veľkosť a hmotnosť sú ručne merané a majú mierne odchýlky od skutočného.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Revolučné Funkcie: Pozdvihnúť vaše športové súťaže s našimi prst grip píšťalka, ktorý bezproblémovo prepínať medzi bodové hodnotenie a meranie času dopravy.Jeho multifunkčný dizajn je vhodný pre všetky športy.

2.Vynikajúci Zvukový Signál: Náš prst grip whistle vydáva dva-tón, zvuk, ktorý je hlasný a jasný, ideálny pre použitie v hlučnom prostredí.Rozhodcovia, tréneri a tréneri ocenia presné inštrukcie pre efektívny signál dodanie.

3.Rozšírený Systém Whistle: ideálny výber pre rozhodcov a trénerov, tento prst píšťalka je ľahko ovládateľný a nemá obmedzenia pohybu ruky.Prenosné a rýchle, aby, zabezpečuje môžete efektívne priame hráčov z ktoréhokoľvek miesta na ihrisku.

4.Bez námahy Trainning: Prst Grip Whistle zjednodušuje hru riadenia, ktorá umožní jednoduché nastavenie a úpravy vyplývajúce jasne a nahlas športové whistle zvuky.Maximalizovať svoje trainning výkonnosti a ovládať bez námahy.

5.Bez námahy Závod Management: Školiteľov grip whistle zabezpečuje, že každý zápas prebieha hladko a spravodlivo, ktorý vám pomôže organizovať a vykonávať závod proces s ľahkosťou.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : Prst Grip Whistle