Vystupoval
Basketbal Veľkosť 7 Professional Vysokou Hustotou kros Gumové Obloženie Opotrebovaniu Vnútorné Vonkajšie Basketbalové Lopty Pre Šport
0 Recenzie Produktov
€23.22
€10.45
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w18138

Popis:

Mládež Basketbal je zaručené, voči roztrhnutiu odolná butyl kaučuku, obloženie, umožňujúce deti hrať s viac dôvery a stability.Ideálny pre materské školy a gumové podlahy, táto guľa je potrebné mať pre všetky basketbalové nadšencov.

Špecifikácia:

Veľkosť produktu: (cca.)

Veľkosť 5: 22 cm/8.66 v priemere

Veľkosti 7: 24 cm/9.45 priemer

Balenie Zoznam:

Basketbal x 1

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Dlhodobé Hrať: Naša veľkosť 5 basketbal je skonštruovaná s robustným, oteruvzdorné PU materiálu pre maximálnu odolnosť a sturiness, zabezpečenie plynulej hrať pre nadchádzajúce roky.

2.Udržia Svoj Tvar: Naša Veľkosť 5 Basketbal funkcie dlhotrvajúce trvanlivosti s jeho butyl kaučuku, obloženie, ktorý zachováva vynikajúce vzduchotesnosť a pružnosť, čo v neustále, spoľahlivý výkon.

3.Zvýšiť Viac Trenie: Skúsenosti zvýšenú priľnavosť a loptu kontroly s našimi veľkosť 5 basketbal.Štruktúrované povrchy loptu poskytnúť viac trenie, čo umožňuje presnejšie prihrávky a dribluje, takže sa budete nezastaviteľný na súd.

4.Podporovať Vzdelávanie: naše štandardné veľkosti 5 basketbal, deti v materských, základných a stredných škôl môžu zvýšiť ich zručnosti a nadšenie pre hru.Ideálne pre odbornú prípravu a kultiváciu basketbal záujem.

5.Široké Uplatnenie: Zažite neprekonateľný výkon s našimi veľkosť 5 basketbal, navrhnuté tak, aby sa adaptovať na rôzne povrchy vrátane tvrdého dreva, gumy, cementu a podlahy.Hrať v interiéri alebo vonku s ľahkosťou a istotou, tento basketbal je ideálny pre všetkých miesto.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína