Vystupoval
Cartoon Shar-Pei Jazvečík Domáce Zvieratá Sklo Paster Auto Zadné Poškriabaniu Pásky Auto Nárazníka Značky Okno Nálepky Dekoračné Nálepky
0 Recenzie Produktov
€0.62
€0.38
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w1419

Materiál: Papier

Funkcia: Skrášliť dekorácie

Farba: Ako je znázornené na obrázku

Veľkosť: 11*8 cm/11*9 cm/11*10 cm

Zoznam produktov:1pcs Auto Okno Dekoračné Nálepky

Funkcie:

1. Inšpirovaný rozkošný Shar-pei a Jazvečík, táto nálepka je plný cartoon zábavné a inovácie pridať extra iskru do vášho sklenené dekorácie.

2. Táto nálepka je vyrobená z vysoko kvalitného PVC materiálu, ktorý má vynikajúce transparentnosti a viskozitou, a nezmizne ľahko alebo poškodeniu povrchu skla.

3. Vhodné pre rôzne hladké a suché povrchy, ako sú Okná, zrkadlá, sklenené dvere, počítačové obrazovky, atď., môžete vyzdobiť váš domov alebo kanceláriu, ako sa vám páči.

4. Jednoduché ovládanie, stačí očistite povrch, odtrhnite podklade papiera, vložte ho do požadovanej pozície, môžete ľahko kompletnú dekoráciu.

5. Táto karikatúra Shar-pei Jazvečík pet, sklo nálepka je ideálnou voľbou pre milovníkov psov, či už sú to narodeniny, sviatok alebo špeciálny deň, ako zmysluplný darček pre priateľov alebo rodinu.

Poznámky:

1.Prosím, dovoľte 1-2cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie, vďaka.

2.Vezmite prosím na vedomie, pretože svetlo ožiareniu alebo obrazovky počítača rozdiel, takže sa nemôžem zaručiť, fotografie a skutočná farba je rovnaká.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Materiál : PU
  • Umiestnenie Nálepky : Kľučky
  • Pôvod : Kontinentálna Čína