Vystupoval
Odolné voči opotrebovaniu a Opakovane Auto Slnko sklo Držiak Automobilový Okuliare Clonu Klip Spoločník pre bez Námahy Slnečná Clona Skladovanie
0 Recenzie Produktov
€17.59
€8.80
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w4127

Odrážky:

1. Multifunkčné Okuliare Prípade: Toto kožené slnečná clona skladovanie klip môže mať slnečné okuliare, karty, a viac, vám poskytne pohodlie a viac voľného miesta v aute.

2. Vynikajúca Kvalita: Postavený z vysoko kvalitný kožený materiál s vynikajúcim remeselným spracovaním, toto auto držiak pohárov pridáva dekoratívny štýl vášho auta interiéru.Jeho poškriabaniu odolné povrchy zaručuje dlhodobé používanie, zatiaľ čo jeho jemná textúra vyžaruje vynikajúci vzhľad a pocit.

3. Zlepšenie Organizácie: Majte svoje okuliare prístupné a vašu jazdu pohodlné s našimi auta, držiak pohárov.Jednoduchý nástroj na inštaláciu nebudú mať vplyv na váš clonu použitie alebo zablokovať váš pohľad.Užite si bezpečné a stres-voľný vodičský.

4. Životnosť sa Predlžuje: Naše auto držiak pohárov ponúka jedinečné hubky materiálu, ktorý účinne chráni vaše okuliare' nohy od získania poškriabaný alebo deformované.Tento interiéru okrem znižuje trenie hluku a podporuje dlhodobé používanie pri zachovaní vaše okuliare bezpečne na mieste, zabezpečuje optimálne jazdné podmienky.

5. Drvivá Aplikácie: Udržujte váš vodičský preukaz, parkovacie karty, okuliare, a karty v 1 mieste s týmto multifunkčné auta, držiak pohárov, zabezpečiť jednoduchý prístup k vašej každodennej nesmie chýbať aj na cestách.

Popis: Udržujte svoje slnečné okuliare v bezpečí s týmto odolné a slnečné okuliare, multifunkčný držiak pre vaše auto.Je to pohodlný dizajn umožňuje ľahký prístup k vašim odtiene počas jazdy, a sľubuje, aby im dostať poškriabaný alebo deformované.

Špecifikácia:

1. Meno: Auto Držiak Pohárov

2. Materiál: Preferované Koža + Zliatiny Zinku

3. Veľkosť produktu: o 13,5 x 9.5 cm/5.31 x 3.74 palec

4. Inštalácia: snap-na inštaláciu

Balenie Zoznam:

1* Auta, Držiak Pohárov

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Názov Modelu : Okuliare Clonu Klip
  • Položka Dĺžka : 13.5cm
  • Špeciálne Funkcie : Nosenie-Odolný Dioptrické Okuliare Clonu
  • Položka Hmotnosť : 90g
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Druh Materiálu : Preferovaný Koža + Zliatiny Zinku
  • Položka Výška : 2cm
  • Položka Šírka : 9.5cm
  • Položka Druh : Okuliare Prípade