Vystupoval
Steny Opravy Valček, Štetec Na Maľovanie Silné Steny Ošetrenie Malých Rotačná Kefa Graffiti Kryt Na Stenu Renovator Stenu Mending Agent
0 Recenzie Produktov
€14.32
€7.16
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w14138

Popis:

1. 【Silné Opravy] vyzýva Stenu Opravy rotačná Kefa s Opravy Vložiť má vynikajúce stenu opravy schopnosť a ľahko pokrýva graffiti, škvrny, poškriabaniu a rozbitiu.

2. 【Vysoko-kvalitných Materiálov] vyzýva Na vodnej báze graffiti malý valček, latexové farby, je vyrobená z vysoko-kvalitných prírodných materiálov, s žiadne zjavné stopy po používaní žiadne lepkavé ruky, a nie silný zápach, môžete ho použiť s dôverou.

3. 【Ušetriť Čas] vyzýva farba nebude zanechať stopy ani škvrny, bude suché rýchlo do 3-4 hodín, čo vám umožní dosiahnuť profesionálny vzhľad s pohodlím rýchloschnúci lak.

4. 【Jednoduché Použitie] vyzýva Pred použiť, musíme odstrániť prach a iné látky na stenu, nainštalujte kefa hlavu, squeeze tento produkt, a potom roll to rovnomerne na stenu.Po použiť, potrebujeme na čistý a suchý štetec hlavu.

5. 【Široko Používané] vyzýva Naše steny dieru opravy vložiť touch-up valec môže byť široko používa na odstránenie stenu škvrny ako reklama tlač, topánka tlačí, a akvarel graffiti, to je perfektný malý pomocník pre domácnosti.

Špecifikácia:

Názov produktu: Nástenné Opravy rotačná Kefa s Opravy Vložiť

Materiál: prírodný materiál

farba: Biela

Veľkosť produktu: 7.5x5.5x17cm/2.95x2.17x6.69in

Hmotnosť výrobku: 130g

Zoznam Produktov:

Steny Repair Vložte Valček*1

Poznámky:

1. Produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázka vzhľadom na rôzne osvetlenie a Nastavenia obrazovky.

2. Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Silný Obnoviť Funkciu] vyzýva Ľahko pokrýva až graffiti, škvrny, poškriabaniu a rozbitiu, Steny Opravy rotačná Kefa s Opravy Vložiť je vybavený vynikajúcou stenu opravy schopnosť.

2.【Superior v Prírodných Kvality] vyzýva Stenu Opravy Vložiť Valec vyrobený z prísne výber vysoko kvalitných prírodných materiálov, ktoré nie sú lepí na ruky, bez toho, silný zápach a nemá zjavné stopy po použití.

3.【Timesaver Dizajn] vyzýva Dochádzky nie známky alebo škvrny, Steny Opravy Navi sa suché rýchlo a v priebehu 3-4 hodín a umožní získať profesionálny vzhľad rýchlo sušenie pohodlie farby.

4.【Malý a Prenosný] vyzýva Stenu Opravu Laku je pohodlný a ľahký a dá sa použiť kedykoľvek a kdekoľvek je to možné, pretože to je vybavený ľahko vykonávať funkciu.

5.【Rozšírené Adhibition] vyzýva Stenu Maľovať Korektor Valca je ideálny pre odstránenie stenu škvrny napríklad reklama tlačí, tlačí topánka, a akvarel graffiti lebo je používaný pre rôzne aplikácie a je ideálny malý pomocník v domácnosti.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : Steny Repair Vložte Valček