Vystupoval
Tesniaci Vosk Pečiatka Sada Tesnenia Nastaviť Vosk Auta Pečiatka Oheň Lak Tesnenie, Vosk, Nálepiek, Vosku Pečať, Pečiatka Horúce Lisovanie Darčeka Pre Svadbu
0 Recenzie Produktov
€27.21
€13.61
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w61363

Zábavný a jednoduchý spôsob, ako pridať originality, aby vaše listy, karty, pozvánky, a viac sa s Tesniaci Vosk Oheň Farby Nástroj.Jednoducho použite nástroj roztaviť vosk, a potom nalejte ho na papier.Po tom, pečiatka ho a nechajte ho vyschnúť.To je nádherný darček pre vašich priateľov, ktorí majú radi umenie a remeslá.

Špecifikácia:

Materiál: kov+ABS

Váha: cca 400g

Veľkosť: cca 24*13.5*4cm/9.4*5.3*1.6 v

Balenie Zoznam:

Vintage oheň lak vosk sada*1 box

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jednoduché použitie: Stačí odrezať niektorých pečiatka vosk kusov, topiť im v lyžica a nalejte roztavený vosk na vašej obálky alebo papier.Potom stlačte tesnenie jemne a počkajte niekoľko sekúnd získať ideálny pečiatky tlač na vosk.

2.Nádherne Vytvorený: Vaše pozvanie súprava môže byť prispôsobený a dal viac vizuálnou hĺbkou pomocou Vintage Oheň Lak Vosk Nastaviť v rôznych vzorov..môžete pridať kreativitu a talent na vaše pozvanie suite s tento vosk nastaviť.

3.Dobre Robil: Tento ročník oheň lak vosk sada je vyrobená z odolného a robustné kovové a ABS materiálu, ktoré môžu byť použité na dlhú dobu.Výtvarné spracovanie zaisťuje hladký a lesklý povrch, ktorý je non-stick a ľahko sa čistí.

4.Rozsiahle Použitie: Tento ročník oheň lak vosk nastavenie môže zvýšiť šarm a eleganciu vašej obálky, karty, a pozvánok.Či už je to na svadbu, narodeniny, alebo pozdrav, tento súbor bude vaše správy vyniknúť.

5.Ideálny Darček: Tento ročník oheň lak vosk súbor môže byť použitý ako jedinečný darček pre svojho milenca, rodinou alebo priateľmi pri špeciálnych príležitostiach ako sú narodeniny, Valentína, alebo Vianoce.To je tiež veľkú zbierku položky pre vosku pečať nadšencov.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • DIY Dodávky : Tesárstvo
  • Druh : Silikónový Tmel
  • Číslo Modelu : Vintage oheň lak vosk sada
  • Pôvod : Kontinentálna Čína