Vystupoval
Parkovanie Ohrievač Zapaľovanie Zástrčka 12V Svietiť Plug Kit S Žiara Pin Displej Tesnenie Svietiť Zapojte Nástroj pre Odstránenie Pre Ohrievače D2 D4 D4S
0 Recenzie Produktov
€40.07
€20.03
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w1383

Udržať stabilný výkon vášho parkovanie ohrievač s našimi opravy dielov stavebnice.Užite si rýchly ohrev rýchlosť a pohodlie a ľahký dizajn.Kompatibilné s 2KW, 5KW, a 8KW ohrievač modely.

Špecifikácie:

Názov Produktu: Parkovisko Ohrievače Údržba Auta

Materiál: Keramické & PP & Kovov

1. Maticový kľúč

Veľkosť produktu: o 5.5x1.8 cm

Materiál: oceľ

1. Žiara plug

Aktuálne: 4.8-5.5 A

Typ: 12V

3. Atomizáciu net materiál: kov

Kompatibilné: vhodné pre D2 D4 D4S a iných leteckých parkovanie ohrievače.

Zoznam Produktov:

1x keramický svietiť plug

1x kľúč

1x hmly net

Poznámky:

Prosím, aby 0,5 cm/0.20 v chyby z dôvodu ručné meranie.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farbu položky, dúfam, že sa vám môže porozumieť.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Robustný Materiál Zabezpečuje: Naše parkovisko ohrievač údržba auta sa môže pochváliť mimoriadne výkon s vysokou teplotou odpor.Súprava je vyrobená z odolného a spoľahlivého materiálov, zabezpečenie dlhodobé použitie.

2.Životnosť Rozšírenie: Zabezpečiť dlhšiu životnosť vášho parkovanie ohrievač s našimi údržbu auta.Veľmi praktické opravy častí, ktoré vám pomôžu vymeňte poškodené diely a udržať vaše parkovanie ohrievač v top stave.

3.Zlepšiť Účinnosť: Zlepšenie vášho vozidla výkon s našimi parkovanie ohrievač údržba auta hrajú dobrý výkon, rýchle nahrievanie rýchlosť a vynikajúcu nízkych teplotách štartovanie schopnosti.

4.Prenosné Údržba: Parkovisko Ohrievače Údržba Kit poskytuje bezproblémovú údržbu riešenie, s jeho jednoduché-na-ramenný dizajn, ktorý je ľahký a malý objem.Uchovávajte ich spolu s tebou všade, kam sa ľahko starať o svoje parkovacie ohrievača.

5.Široko Používané: Naše Parkovisko Ohrievače Údržba Kit poskytuje bezproblémovú kompatibilitu s D2 D4 D4S ohrievača a iné 2KW/5KW/8KW ohrievač modely.Udržať vaše ohrievače beží hladko v širokej škále vozidiel

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Druh : Spaľovanie Typ Ohrievača
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Špeciálne Funkcie : naftový ohrievač príslušenstvo
  • Časti : Montáž