Vystupoval
Naftový Ohrievač Zásuvky Potrubia Vzduchu Naftový Ohrievač Potrubia Air Vent Zásuvky Dlhodobej Spotreby Teplej Odvzdušňovací Ventil Súprava Na Truck Camper Van
0 Recenzie Produktov
€18.27
€9.13
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w14254

Popis:

Naše naftový ohrievač vzduchu zásuvky je vyrobené z vysoko kvalitnej PP materiál, preto je odolný vysokým teplotám, a nie ľahko deformovať.Je vhodný pre všetky vzduchové potrubie s vnútorným priemerom 75mm.

Špecifikácia:

Názov produktu: Diesel Ohrievač Otvor Kryt

Materiál: PP

Farba: čierna

Odvzdušňovací priemer: 75 mm (2.95 cm), vhodná pre 8KW, 5KW (D4) parkovanie ohrievače

Balenie Zoznam:

1*odvzdušňovací linker

Poznámky:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby meranie odchýlky o 1-3 cm.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Šetrné k životnému Prostrediu: Pretože naše naftový ohrievač vzduchu zásuvky je vyrobené z vysoko kvalitnej 100% zbrusu nový materiál PP, je odolný vysokým teplotám, a nie ľahko deformovať.

2.Uložiť na Náklady na Opravu: Naše naftový ohrievač zásuvky rúra vám pomôže nahradiť opotrebovaný originály a dostať svoje parkovacie ohrievač späť hore a beh, šetrí váš čas a peniaze na opravy.

3.Upozornenie: Pred nákupom našich parkovanie ohrievač otvor kryt, budete musieť porovnať katalógové číslo na svoje pôvodné číslo.To je 100% vyhovujúce originál.

4.Multi-Funkčný Nástroj: Ako multi-funkčný nástroj, náš odvzdušňovací otvor kryt je vhodný pre automobilov , autobusov, rekreačných vozidiel, vozíkov, technické vozidlá, atď.

5.Viacnásobné Použitie: Naše naftový ohrievač otvor kryt môže byť použitý pre Eberspaecher a iné modely vzduchu parkovanie ohrievače.To je široko používaný.Je vhodný pre všetky vzduchové potrubie s vnútorným priemerom 75mm.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Druh : Spaľovanie Typ Ohrievača
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Časti : Montáž
  • Špeciálne Funkcie : odvzdušňovací linker
  • Výmenný Katalógové Číslo : 75mm