Vystupoval
Nové 8Pcs Biela Jar Dvere Zastaví Pre soklové lišty z Nehrdzavejúcej Ocele Ťažkých Flexibilné Dvere Držiaka Na Spodnej Časti Chránič Dverí
0 Recenzie Produktov
€11.80
€8.38
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w131978

Nové 8Pcs Biela Jar Dvere Zastaví Pre soklové lišty z Nehrdzavejúcej Ocele Ťažkých Flexibilné Dvere Držiaka Na Spodnej Časti Chránič Dverí

1. JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA - Dvere zátka je veľmi nainštalovaný JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA.Dvere zátka stenu chránič prichádza s upevňovacími skrutkami a zásad, ktoré sa ľahko inštalujú na líšt.

2. SILNÝ - Naše dvere zastaviť sa na spodnej časti dverí obmedzuje tých ťažkých, rýchlo kyvné dvere z narazila do steny a vytváranie tých obávaný doorknob diery, a zároveň ochrániť vaše drevo, oceľ a sklo dverí od značky a škrabancov.

3. BEZPEČNOSŤ - Deti a domáce zvieratá, ako tlačiť dvere.Takže, naše kovové pružiny dvere zastaviť má špeciálne silné gumy, ochrana hlavy, zabrániť vzniku škrabancov na deti a domáce zvieratá.

4. DOSŤ MNOŽSTVO - 8 Kusov dvere stop stenu chránič celkom.Použiť jar dvere zátka za každé dvere vo vašej domácnosti krásne zodpovedať všetky vaše iné bytové doplnky a dekorácie.Dokonca si môžete dať im na rodinou alebo priateľmi za perfektné kolaudačné párty darček.

5. HIGH-KVALITNÉ MATERIÁLY - Naše heavy-duty doorstop na stenu je vyrobený z nerezovej ocele, anti-hrdza, odolné a môžu byť použité na dlhú dobu.

Materiál: nehrdzavejúca oceľ

farba: strieborný

Obsah Balenia:

8 x jar dvere zastaví

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Materiál : Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • DIY Dodávky : Tesárstvo
  • Pôvod : Kontinentálna Čína