Vystupoval
Dvere Návrh Okien Zvuková izolácia vzduchotesnosť Izolácia Pod Dverami Návrh Stráže Počasie Stripping domov tesniace pásky, príslušenstvo
0 Recenzie Produktov
€37.38
€18.69
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w179388

Odrážky:

1. Úspora energie a redukciou Šumu: Udržujte váš útulný domov a pokojné, s naše dvere návrh zátkou.Obmedzuje horúci alebo studený vzduch a strát, šetrí peniaze na náklady za elektrickú energiu a účinne blokuje hluk, svetlo, nečistôt a prachu.To je veľmi univerzálny a hodí najviac dvere a okno.Užite si viac pohodlnú a príjemnú domácu atmosféru.

2. Revolučný Rukoväť: začlenením silná PVC dno, tieto dvere návrh uzáver zabraňuje zošmyknutiu alebo curling na všetky podlahové povrchy.Jeho teplé fit zaručuje studeného vzduchu a hluku zostane vonku.Vďaka svojim inovatívnym grip, nebude narazíte pod dvere pri otváraní a zatváraní, a sedí rovnomerne na podlahe.

3. Celoročné Pohodlie: Znížiť energetické straty a uchovávajte prvky na uzde s našimi dverami návrh zátkou.Je to ideálne riešenie pre blokovanie medzery pod dverami a oknom, zabezpečenie celoročne pohodlie a ochranu proti hluku, prachu.Ideálne pre všetkých domov alebo podnikania.

4. Bezpečné a Pet-Friendly: Naše dvere návrh uzáver je vyrobený z vysoko-kvalitných materiálov, aby bezpečne na mieste.Určený na utesnenie medzery pevne, zabraňuje studenej koncepty a šetrí náklady na vykurovanie.Hmotnosť je rovnomerne rozložená s heavy-duty bavlny a piesku, zabezpečenie dlhodobé použitie.

5. Väčší Komfort a Ochrana: Tento dvere návrh zátka môže sa perfektne hodí pre väčšinu dvere a okno, blokovaním studený vzduch, prach, hluk, a lietať.To má dĺžku cca 92 cm/36.22 palcov a je jednoduché na inštaláciu s háčika a slučky spojovacích materiálov.Keď sa nepoužíva, môžete pohodlne uložiť valcovaním to.

Popis:

Tento pod dverami návrh zátka je ideálny pre blokovanie interiéru medzery a predchádzanie curling alebo pošmyknutia.So širokým aplikácie pre väčšinu dvere a okno, je to dlhodobé riešenie pre udržanie chladu.Rozlúčte sa s koncepty a dobrý deň, pre pohodlnejšie domov!

Špecifikácia:

1. Veľkosť produktu: (cca.)92*7 cm/36.22*2.76 palcov

2. Materiál: polyester tkaniny + PP bavlna + šetrné k životnému prostrediu sklenené perly

3. Hmotnosť: 1 KG

Balenie Zoznam:

1* Za Dvere Tesnenia

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Číslo Modelu : Dvere Návrh Okien
  • Druh : Tesniace Pásky
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • veľkosť : 92x7cm
  • Materiál : polyesterovej tkaniny + PP bavlna