Vystupoval
Spoločné Kefa pre Vorwerk Kobold VK135 VK136 VK140 VK 130 HD40 Vysávač Podlahový Kefy Hlavu
0 Recenzie Produktov
€54.98
€27.49
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w1314

Spoločné Kefa pre Vorwerk Kobold VK135 VK136 VK140 VK 130 HD40 Vysávač Podlahový Kefy Hlavu

Kompatibilné štetec: kompatibilné kefa na Kobold HD40 flexibilné a výkonné.Vysoko kvalitné kompatibilné príslušenstvo pre dlhú životnosť vyrobené z vysoko kvalitného plastu.

VYSOKO KVALITNÉ NÁHRADNÉ - Vďaka kolesá a kĺbov, Kobold HD 40 štetcom možno otáčať okolo akýkoľvek kus nábytku, nočné, stoličky, stôl, koberec, prekážku a hračky.S týmto spoločné štetcom, môžete vyčistiť všetky podlahy perfektne.

Tekutiny: spoločný je úplne plynulé a umožňuje plynulé otáčanie bez streľby.Stojí na jeho vlastné.Kobold VK140 je vybavená novým príloh ako Kobold, som.e.na VK130 a neskôr.Šikovný a únavu-zadarmo, namontované zadné kolesá majú plynulý a hladký rotácia, ktorá vám umožňuje presunúť škriatok a späť bez váženia hmotnosti.

Perfektné čistenie - vďaka kapacite HD40 goblin štetcom, prekážky okolo skryté priestory v dome môžu byť dosiahnuté.Je táááák jednoduché!Jednoducho vytiahnite starú kefku a vložte nový a budete hotoví.

Farba:zelená+biela

Materiál:plast

Obsah Balenia:

1 x kefa, hlava

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Názov Značky : FGHGF