Vystupoval
28PCS Príslušenstvo Držiak Pre Xiao Roborock S7 Maxv /Plus /Ultra /S7 Pro Ultra /G10S / G10S Pro Robot Vysávač Náhradných Dielov
0 Recenzie Produktov
€45.17
€27.10
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w12659

28PCS Príslušenstvo Držiak Pre Xiao Roborock S7 Maxv /Plus /Ultra /S7 Pro Ultra /G10S / G10S Pro Robot Vysávač Náhradných Dielov [Perfektné Prispôsobenie]Premium S7 príslušenstva je kompatibilný s pre roborock S7 MaxV / Plus / Ultra G10S / G10S Pro Robot Vysávač pre vedenie Vysávač beh na vrchol.

[Zažiť Jedinečnú Čistotu Teraz!] -Pre nás metla príslušenstvo fanatici, iné zle vykonané s7 maxv príslušenstvo často nefungujú správne, ktorá môže viesť k poškodeniu vášho S7 robovac.Vyberte si naše inovované s7 maxv ultra príslušenstvo zabezpečiť si teraz môžete vychutnať čistý podlahy vo vašej domácnosti!

To môže odstrániť 99.9% jemné prachové častice, ochranu ovzdušia vo svoje životné prostredie a zabezpečiť životnosť vysávač

[Hlavné Kefa & Bočné Kefa]S7 MaxV Ultra náhradné hlavná kefa je vyrobená z vysoko-kvalitných materiálov, odolná, jemné a mäkké, účinne pomáha vysávač na čistenie podlahy.Mäkký silikónový 5-arm bočné kefa siaha hlboko do rohov a hrán ak chcete odstrániť viac nečistoty, prach a nečistoty.

Gumy Hlavná Kefa a Silikónové Bočné Kefy sú zhotovený z vysoko kvalitných materiálov, ktoré rukoväte nečistôt z akýchkoľvek podlahy typu pre vynikajúce čistiace schopnosti a dajú sa jednoducho vymeniť bez náradia pomoc.

Použiteľné Modely:

Pre Roborock S7 Max V

Pre Roborock S7 / Plus Max

Pre Roborock S7 Max V Ultra

Pre Roborock G10S

Pre Roborock G10S Pro

Pre Roborock Q7 MAX

Materiál: Plast+Mikrovlákna+Netkaných

farba: Ako je znázornené

Obsah Balenia:

2 x Hlavné Kefa

8 x Bočné Kefa

5 x Upozorňuje Mop Handričkou

6 x Filter

6 x Vrecka na Prach

1 x Hlavné kefa kryt

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína