Vystupoval
Smart WiFi Svetelný LED Dimmer Prepínač Inteligentný Život/Tuya APLIKÁCIU Diaľkové Ovládanie, 1/2 Way Switch,Pracuje s Alexa Echo Domov
0 Recenzie Produktov
€25.07
€15.04
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w1270

Smart WiFi Svetelný LED Dimmer Prepínač Inteligentný Život/Tuya APLIKÁCIU Diaľkové Ovládanie, 1/2 Way Switch,Pracuje s Alexa Echo Domov

Popis:

100% Úplne Nové a Vysokej Kvality!

Každé zariadenie s silnoprúdové môže pôsobiť ako komunikačné relé, ďalší silnoprúdové zariadenia, rovnako ako zásuvka,vypínač,termostat a tak s rozmedzí 20 -30 m,prevedenie ako Oka(ZIGMESH) pre vysoko stabilný signál siete.(Poznámka:Táto funkcia nie je pre rozvodňa zariadenie a tiež nie ZIGMESH funkcie vystupoval.

ZigBee2MQTT nastavenie je k dispozícii pre toto zariadenie.

Update1:Multi-ovládanie v oveľa jednoduchší spôsob, ako

Update2:RF frekvencia zabudovaný RF diaľkové ovládanie

Update3:Relé stav nastaviteľné keď power off

Update4:Nové pridané tlačidlo reset na modul pre jednoduchšie reset

Update5:Novo navrhnuté pre kompatibilitu s reset a kolískový spínač

1.Toto inteligentné Tuya 3.0 modul je navrhnutý s 3.0 protokol osobitne, kompatibilné s Tuya kolesa(aj Smartthings podporované) realizovať celý prepojenie vášho domu,veľmi dobré suplovanie pre nestabilné -Fi. 3.0 protokol s mini dizajn obleky pre EU/UK stenu rozvodnej skrinky ,a ľahko schovať do steny spínaciu skrinku svoje tradičné prepínač bez akýchkoľvek vplyvov na vaše dekorácie štýl, aby sa to inteligentný,dávať svoje zariadenia ultimate zapnutie/vypnutie inteligentného človeka a previesť väčšina všetky kompatibilné produkty pre smart ty;tradičné spínač a tento inteligentný modul môže pracovať samostatne, bez rušenia. (Poznámka:Tento modul je vhodný pre rocker a reset prepínača.)

2.Môže byť použitý ako 1-spôsobom, alebo 2-cestný okruh (2 prepínače ovládania 1 svetlo); jednoducho pripojiť k 1 2 prepínače a previesť na pripojené zariadenie do smart (pre 2-cestný okruh);2.Novo navrhnutý s RF frekvencia RF diaľkové ovládanie v inom non-rušivý režime.

3.Umožňuje hands-free hlas a bezdrôtové diaľkové ovládanie;podpora Amazon Alexa Domov Yandex hlasové ovládanie a Inteligentného Života a Tuya App riadenie na inteligentné telefóny so špeciálnymi Tuya 3.0 hub vyžaduje a je pripojený.;0%-100% stmievateľné pre dimmer prepínač modul;Relé stav nastaviteľné po vypnutí napájania.

4.Vzhľadom na stav nestabilná sieti, alebo nie, siete, 3.0 switch modul je naozaj nenahraditeľný musí kombinovať s bránou do podobe domácej LAN,NIE VIAC STARAŤ o č a slabé siete,ľahko získať kontrolu cez pripojené zariadenia, ako dlho ako tam je stabilný signál;Umožňuje ďalšie zariadenia pripojené cez než WiFi protokolu;Smartthings podporované pre tento prepínač modul osobitne.

5.Nové pridané reset tlačidlo na prepínanie modul pre jednoduchšie obnoviť metódu, ako predtým;Vziať plnú kontrolu nad pripojené spotrebiče s časovače, časové plány a časovač (1/5/30 minút, 1 hodina, atď.) pomocou Inteligentného Života a Tuya App; zdieľať ovládanie s rodinou a priateľmi pre väčšie pohodlie

Špecifikácie:

Typ výrobku: +RF Prepínač Modul

Napätie:90-250V

Prúd:10A

Bezdrôtový Protokol: 3.0

Prevádzka temp.:-10℃-+40C

Prípade temp.:Tc: +80℃ (Max.)

Prevádzka rozsah:200 m

Matný (š x h x v):52x47x18 mm

Hodnotenia IP: IP20

Package Zahrnuté:

1 * Smart Light Switch Modul Relé

1 * návod na použitie

Poznámky:

Varovanie

1. Je to inteligentný modul prepínača, ktorý musí byť použitý pod bránou hub spojené s Zigebee protokol.

2. Inštaláciu musí vykonať kvalifikovaný elektrikár v súlade s miestnymi predpismi.

3. Uchovávajte prístroj mimo dosahu detí a ďaleko od vody, vlhké alebo horúcom prostredí.

4. Inštaláciu prístroja od silný signál souroes ako sú mikrovlnná rúra owen, ktoré môžu spôsobiť signál prerušenia vyústil v abnormálnej prevádzky panna.

5. Prekážka konkrétne wa

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Prevádzková Teplota : -10℃- a 40C
  • Číslo Modelu : MS-105K
  • Typ Produktu : a RF Prepínač Modul
  • Kompatibilita : Všetky Kompatibilné
  • Aktuálna : 10A
  • Fotoaparát Vybavený : No
  • Napätie : 90-250V
  • Prevádzka rozsah : 200 m
  • Štát Montáž : Ready-to-Go
  • Názov Značky : Vwinget
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Spôsob komunikácie : Iné
  • Bezdrôtový Protokol : 3.0