Vystupoval
Biometrické Smart Odtlačkov prstov Káblový Zámok - Nepremokavé Smart Visiaci zámok Dotyk Prsta Odomknúť APP Odomknúť Domáce Cestovné Bezpečnosti
0 Recenzie Produktov
€24.65
€14.79
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w14079

Funkcie:

*Fingerprint Odomknúť: smart odtlačkov prstov káblový zámok využíva pokročilé biometrické technológie, vám umožní odomknúť to dotykom prsta na snímač odtlačkov prstov.S rýchle uvoľnenie rýchlosť 0,2 sekundy, to je oveľa rýchlejšie než tradičné lano zámky a kľúčové zámky.Rozlúčiť sa hádka straty kľúčov alebo zabudnúť heslá.

*APLIKÁCIA Odomknúť a Spravovať: Prevziať kontrolu zabezpečenia pohodlie sprievodné mobile aplikácie.Pripojenie cez mobilný telefón, môžete ľahko spravovať odtlačkov prstov, pozrite odomknúť záznamy, a dokonca aj podiel odomknúť povolenia s rodinou a priateľmi na diaľku.Skúsenosti múdrejší a pohodlnejšie životný štýl.

*Vysoká Bezpečnosť a Široké Využitie: Navrhnutý s vysokou hustotou, zliatiny zinku tela a nerezové skrutky, tento zámok zaručuje výnimočnú odolnosť a vynikajúcu odolnosť proti rezanie pokusy.Dlhý strmeň káblový zámok ponúka flexibilné oceľové drôty, ktoré mu umožní byť použité v rôznych prostrediach, ako sú brány, vonkajšie ploty, skrine, skrinky, chladničky, bazény, a to aj počas jazdy.

*Vodotesný a Odolný: S jeho nepremokavé konštrukcie, tento inteligentný visiaci zámok je spoľahlivé aj v drsných klimatických podmienkach.To je postavená tak, aby vydržali vonkajšie prvky a znášať dlhodobé používanie, zabezpečiť vaše veci zostanú bezpečne zamknuté na všetky časy.

*Jednoduché Použitie a Prenosné: Tento káblový zámok môže byť ľahko prevážať a používať všade tam, kde ho potrebujete.Kompaktný a ľahký dizajn je ideálny na cestovanie, zaistenie bezpečnosti svoje veci, zatiaľ čo .Odblokovanie svoje majetky nikdy nebolo jednoduchšie alebo výhodnejšie.

Špecifikácie:

*Názov Produktu:Inteligentný Snímač Odtlačkov Káblový Zámok

*Materiál:zliatiny Zinku telo a nerezové skrutky

*Veľkosť:14*9*2.5

*Farba:Čierna

Obsah Balenia:

Smart Lock*1

Poznámka:

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Číslo Modelu : Inteligentný Snímač Odtlačkov Káblový Zámok
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Spôsob komunikácie : Bluetooth-kompatibilné
  • Názov Značky : FAAEAL