Vystupoval
Slimák Pasce Pre Záhradné Medené Pásky Zvierat, Kontrola Oka Pasce Slimák Plot Hrdza-Dôkaz Oka Pasce Záhradné Náradie Pre domácich Dvore 6m
0 Recenzie Produktov
€20.79
€10.39
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w1258

Tieto pasce sú určené na zabránenie škodlivých zvierat z vašej záhrade s ľahkosťou.Sú vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, ktoré sú odolné a odolné proti poveternostným vplyvom.Tiež sú ľahko použiteľné.Vonkajšie Slimák Pasce sú široko prijatý, záhradkárov a poľnohospodárov, ktorí chcú, aby ich plodiny bezpečné a zdravé.Sú šetrné k životnému prostrediu, opakovane použiteľné, a bezpečné pre domáce zvieratá a deti.

Špecifikácia:

Materiál: 100% Medi

Dĺžka: 6m/20 stôp

Balenie obsahuje:

1 x medi oka

Tipy:

1. Buďte opatrní a uchovávajte mimo dosahu detí a domácich miláčikov.

2. Prosím, nechajte mierne veľkosť rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1. [ Spoľahlivá Prevencia ] Naše veverička pasce vonkajšie zabránilo škodlivým zvieratá od zadania vašej nehnuteľnosti tak, že zapojíte všetkých otvorov a otvorov.Je to efektívnejšie ako tradičné pascí, ktoré len absorbovať ich pasívne.

2. [ Superior Spracovania ] materiálu z našich veverička pasce môže vydržať opotrebenie, a je hrdza-dôkaz a bez zápachu.Dvojitá vrstva dizajn dodáva silu a ochranu, zatiaľ čo nehorľavý a hrubší drôt oka je humánne a účinné.

3. [ Materiálov Kvalitné ] Naše veverička pasce použitie čistej medi z vynikajúcej kvality, ktoré znesie vysoké teploty a chrániť životné prostredie.To z nich robí elastické a pružné, ktorá vedie na bezpečné a trvalé veverička odchytu.

4. [ Jednoduché Používanie ] Táto veverička pasca je ľahko prispôsobiť a hodí akýkoľvek otvor chcete tesnenie.Môžete použiť nožnice na strihanie dĺžka potrebujete a vložte ju do otvoru.To sa zastaví veveričky a iných zvierat z invázii do svojho domova alebo záhradu.Môžete tiež robiť to viac robustný s lepidlom alebo klince, ak je to potrebné.

5. [ Rozšírený Prijatí ] Naše veverička pasce sú účinné nielen pre škodlivé živočíšne kontroly vo vašej záhrade alebo v podkroví, ale je vhodný aj pre maliarov, ako elegantný baliaci materiál.Medi akcenty pridať dotyk elegancie a tiež pomôcť s domácou čistiace potreby.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína