Vystupoval
2 ks Cloud Vzor ústna voda Cup Opakovane Proti Sklzu Vody PP Pohodlné Uchopenie Jednoduché, Dvojité Vrstvy Domov Pre Kúpeľňa Deti Dospelých
0 Recenzie Produktov
€5.79
€4.34
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w4208

Popis:

【Jedinečný Dizajn] vyzýva K ústna voda cup prijala dvojitej vrstvy dizajn, ktorý je viac robustný a nerozbitné.Pohár v ústach je hladké a bez otrepov.Cloud vzor je anti-sklzu a pohodlné držanie.

【Štýlový Cloud Vzor] vyzýva roztomilý cloud vzor ústna voda cup dodáva dotyk whimsy, aby vaša kúpeľňa decor, takže je nádherný doplnok do vášho domova.

【Multi Účel] vyzýva Tento kalich je možné použiť nielen pre ústna voda, ale aj ako zubná kefka šálka alebo hrnček vody, čo je praktické a univerzálne voľbou pre vaše každodenné potreby.

【Premium Materiál] vyzýva Vyrobená z trvanlivého PP materiál, tento ústna voda cup je bezpečný pre každodenné použitie a jednoduché čistenie, zabezpečiť dlhotrvajúci výkon.

【Zoznam balíkov] vyzýva dostanete 2 ks ústna voda poháre a ich farby sú ružová, sivá.Tieto jednoduché farby je možné pridať dotyk farby a štýl vášho priestoru.

Špecifikácia:

Materiál: PP

Farba: ružová, šedá

Vzor: biely oblak,

Kapacita:301-400 ml

Funkcia: non slip, dvojitej vrstvy

Veľkosť(cca.):(Š x v x H)8.2 x 10/3.23 x 3.94 palec

Package Zahrnuté:

2 Ks x ústna voda Cup

Poznámka :

1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2. Nechajte 1-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Názov Značky : HOUSEEN
  • Materiál : Plastové
  • Pôvod : Kontinentálna Čína