Vystupoval
1 Ks Personalizované Svadobný Dar, Okno Drevené Peniaze Darčeka Nápad Drevené Darčekové Karty
0 Recenzie Produktov
€16.60
€10.96
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w120884

1 Ks Personalizované Svadobný Dar, Okno Drevené Peniaze Darčeka Nápad Drevené Darčekové Karty Funkcia: [Aktualizácia Hrúbka Verzia]Svadobnú hostinu box silnejší ako predtým a jednoduché dať dohromady, ale to sa rozpadlo ľahko.Veľké jedinečný duté svadobné karty okno so zámkom a karty podpísať, dostatočne veľký na prepravu karty, alebo obálky.Okrem toho, môžete maľby s ľubovoľnú farbu.

[Vynikajúce Hrubé Drevo Materiál]drevo darčeková krabica na ukončenie štúdia je krásne vyrobené s jemné duté dizajn, drevo je pevná ako pvc svadobné krabica a nie je ľahké zlomiť, Svadobné box je tiež skladacie a opakovane si v iné špeciálne príležitosti, môžete nainštalovať ľahšie.

[Jedinečný Svadobný Dar Box]Táto drevená svadba peniaze políčko použiť jedinečné duté-out dizajn, vynikajúce spracovanie.Skladacia konštrukcia pre jednoduchú montáž.Tiež môžete použiť gumené pásky na podržte box pevne tak, že každá rada je možné dokonale kombinovať, elegantné a odolné.Môžete tiež dať peniaze, pohľadnice, obálky alebo malé darčeky v to, inovované lock design udržať svoje karty a darčekové skvele vyzerá.

Svadobný dar okno môže byť viac ako len miesto pre hostí, aby sa ich dary-tiež to môže byť skvelé dekorácie, ktorý pridáva do svojho tému.Aj svadobné dekorácie pre príjem.

[Široko Príležitostiach]Naše svadobné karty okno je ideálne pre večierky, výročia, narodeniny, stužkové a dieťa sprchy, 21. narodeniny, alebo ako svadobné poradenstvo okno, alebo jednoducho ako peniaze alebo schránky na milodary na fondu navyšoval udalosti.Táto svadba peniaze box je skvelý spôsob, ako zbierať, že pozdravy a peňažné dary od rodiny a priateľov!Nielen, že je ideálny pre zbieranie kariet, môže byť tiež použitý ako drahocenná pamiatka box.

Poznámka: Peniaze sú len na predvedenie výrobku.Nebudete si to s vašou objednávkou.

veľkosť: 14 x 22 cm

Materiál: drevené

farba: Ako je znázornené

Obsah Balenia:

1 x Drevené Peniaze Darčeková krabička(nie sú peniaze v naturáliách, a šnúrkou, je biela.)

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína