Vystupoval
60pcs Praktické Označenie Samolepiace Veľké Biele Prenosné Office Matný Sticky Štítok Školy Nálepky Prázdne Vymeniteľné 152x102mm
0 Recenzie Produktov
€5.78
€4.63
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w9836

Funkcie:

【KVALITNÝ MATERIÁL] vyzýva Našich sticky etikety sú vyrobené z premium papier a lepidlo, na zabezpečenie silné a spoľahlivé puto.Lepidlo je samolepiaca, takže je ľahko aplikovať a zabezpečiť, aby označenia pobyt bezpečne na mieste.

【VŠESTRANNÉ POUŽITIE] vyzýva Tieto biele etikety s prázdne dizajn je ideálny pre obe školské a kancelárske nastavenia.Ich použitie na označenie zložky, rýchloviazače, boxov, regálov, alebo akékoľvek iné položky, ktoré vyžadujú organizácia a identifikácia.

【JEDNODUCHÉ PÍSAŤ O] vyzýva Na hladký povrch našich sticky menovky uľahčuje písanie na perá, ceruzky alebo značky.Môžete ľahko pridať mená, dátumy, prípadne ďalšie dôležité informácie, aby zabezpečili, jasné a presné označenie.

【DOSTATOČNÝ prísun] vyzýva Naša sada obsahuje 60 veľkých sticky štítky, poskytuje dostatočné dodávky pre všetky vaše označovanie potreby.Či už ste organizovanie školských potrieb, kancelárskych dokumentov, alebo osobné veci, tieto nálepky mám vás vzťahuje.

【POHODLNÉ BALENIE] vyzýva Našich sticky štítkov prísť v 2 tašky pre jednoduché skladovanie a organizácie.To umožňuje, aby sa vaše štítky úhľadne usporiadané a ľahko prístupné vždy keď to potrebujete.Bude to veľmi pohodlné.

Špecifikácia:

Materiál: papier + lepidlo

Farba: biela

Funkcia: samolepiace

Veľkosť(cca.): (L x W) 152 x 102mm/5.98 x 4.02 palec

Package Zahrnuté:

60 Ks/2 Tašky x Sticky Labels

Poznámka:

1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2. Nechajte 1-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Názov Značky : Hinmay
  • Vek : >8 ROKOV
  • Materiál : Papier
  • Tvar : Obdĺžnikové
  • Číslo Modelu : ŽIADNE
  • veľkosť : l