Vystupoval
24Piece M6 Nastaviteľný Nábytok Levelers Vyrovnanie Nohy Skrutku Tabuľka Nohy Nohy Levelers +T-Matice Tabuľky, Stoličky Leveler
0 Recenzie Produktov
€18.85
€12.07
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w96361

[Balík obsahuje]24pcs nastaviteľný nábytok leveler a 24pcs T-nuts v balení.

[Vysoká Stabilita]Vynikajúcu stabilitu zabezpečuje váš nábytok pobyt úrovni na každej podlahe.Rieši problém hojdanie nábytok, čo je viac robustný a bezpečný.

[Silný Nastaviteľnosť]Prísť s 24pcs džem, orechy, môžete ľahko nastaviť výšky, aby sa zmestili rôzne nábytok výšok a nerovné podlahy.Poskytujú viac úprava možnosti na splnenie rôznych potrieb.

[Jednoduchá Inštalácia]Stačí zaskrutkujte ju do spodnej časti vášho nábytku.Nevyžaduje zložité nástroje alebo zručnosti, a je ideálny pre KUTILOV, nábytok tvorby.

[Silný Všestrannosť]Tieto nábytok levelers sú vhodné nielen pre stoly, stoličky a iný nábytok, ale aj pre priemyselné zariadenia, stroje, a v ďalších oblastiach.Je všestranný vyrovnanie nástroj, ktorý môže spĺňajú potreby rôznych odvetví.

Farba:čierna+strieborná

Materiál:plast+kov

Veľkosť: 2,5 cm

Obsah Balenia:

24 x Nábytok Levelers

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína