Vystupoval
Golf Praxe Palice Swing Aids Warm-up Stick Golf Odbornej Praxe Tempo & Flexibilitu Školenia Oblek Tréner Soft Oprava
0 Recenzie Produktov
€59.70
€29.85
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w9483

Zlepšiť svoje golfové hry s náš vzdelávací Palice!Zvýšiť svoj klub vzdialenosť a správnu rovnováhu tela v interiéri.Prevenciu pošmyknutia počas školenia pre konzistentné hojdačky.Ideálny pre všetky úrovne zručností!

Špecifikácia:

Názov Produktu: Golfového Švihu Stick

Materiál: Guma

Veľkosť produktu:

(pribl.)35mm/1.38 cm v priemere

dĺžka (cca.)800mm/31.5 cm

Poznámky:

1. Dôvodov, ako napríklad monitorovať teplotu farieb, fotoaparát, okolitého svetla, a fotografovanie schopnosti, môže byť mierne farebné rozdiely v obrázkoch niektorých výrobkov.Farba je predmetom skutočného produktu!

2. Prosím, nechajte mierne veľkosť rozdiely vzhľadom na rôzne manuálne merania.

Balenie zoznam:

1*Golfového Švihu Tréner Pomoci

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Sila svalov: Posilnenie vášho golfového švihu svaly s týmto multi-funkčné golfového švihu tréner.Zlepšenie švihu, rytmus a sily, zatiaľ čo zvyšovanie celkovej swing kód vzdialenosť.Použite ho pre rôzne cvičenia na uvoľnenie plný výkon vášho swingu.

2.Rovnováhu tela Oprava: Využívať moderné technológie, nášho Golfového Švihu Tréner účinne vyrovnáva držanie tela, pre lepšiu rovnováhu, lepšiu pružnosť a znížené riziko zranenia, vedie k silnejšej, istejšie swing.

3.Rýchle zahriatie: S týmto Golfového Švihu Tréner, zvýšiť vašu koordináciu medzi telom a klub.Dosiahnuť efektívne cvičenie a hlbokú svalovú pamäť, rýchle warm-up pre iné cvičenia, a lepšie telo úpravu.

4.Skladací Dizajn: S týmto golfového švihu tréner, môžete mať lepšie tréningový efekt v interiéri aj exteriéri.Mäkké gumové materiál je bezpečný pre použitie v interiéri, zatiaľ čo jeho kompaktný a ľahký a sklopný dizajn uľahčuje prenášanie pre vonkajšie praxi.

5.Zlepšila Forma: Naše golfového švihu tréner má ručne tvarované grip, ktorý podporuje prirodzené a pohodlné pocit, zabezpečovanie menej náchylný na zranenia počas tréningu.Mäkké swing hlavu udržiava správne polohy pre optimálny swing, výcvik a zároveň aj prevenciu pošmyknutia.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína