Vystupoval
Agility Prekážky Flexibilné Multi-Funkčné Vzdelávanie Rebríky Prekážky Nohy Fitness Essentials Pre Futbal Volejbal Badminton
0 Recenzie Produktov
€9.87
€6.90
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w9111

Naše školenia rebrík kombinuje výhody prekážky a rebríky zvýšiť rýchlosť, obratnosť a pamäť.Určené pre všetky vekové kategórie, je vysoko odolné a môžu byť zostrihané a predĺžil podľa vašich potrieb.Ideálny pre športovcov, ktorí chcú zlepšiť svoju výkonnosť alebo fitness nadšencov hľadá zábavné cvičenie.Pripravte sa, aby váš tréning na ďalšiu úroveň!

Špecifikácie:

Meno: Multi-funkčné motýľ agility rebrík

Farba: oranžová a čierna

Veľkosť: ako je znázornené

Špecifikácia: 4 mriežky, 8 sústavy, 10 mriežky, 12 sústavy, 16 mriežky

Hmotnosť: 4 mriežky: o 130g, 8 siete: cca 260 g, 10 mriežky: o 335g, 12 siete: asi 400g, 16 mriežky: o 520g

Materiál: karbónová oceľ/väzbe

Vhodné pre: Fyzickú zdatnosť nadšencov

Balenie Zoznam:

1set*Agility rebrík

1pc*Skladovanie taška

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Agility a Fitness Tréning: Zvýšenie Vašej Rýchlosti a Koordinácie s Našimi Agility Rebrík, Ktorý v sebe Spája Prekážky a Rebríky.Multi-funkčný Nástroj pre Zdokonaľovanie Telesnej zdatnosti a Skákacie Školenia.Skúsenosti Zlepšenie Výkonu Dnes.

2.Zlepšuje Kognitívne Schopnosti: Náš agility rebrík vzdelávanie, zvyšuje svoju rýchlosť a obratnosť so zvýšeným výkonom.To cvičenia chodidiel nôh, zlepšuje telesnú zdatnosť a vlaky svoje telo pohybovať sa s presnosťou a kontrolou.

3.Školenia Rozšírenie: Zvýšiť váš tréning rutinné s našimi Agility rebríka, ktorý poskytuje flexibilitu, aby spĺňali požadované vzdelávacie potreby a ťažkosti.Ľahko spájať a predĺžiť rebrík pre zvýšenie odbornej prípravy vzdialenosť a challenge sami.To je ideálne pre začiatočníkov a profesionálov, ktorí chcú zlepšiť svoju rýchlosť, koordináciu a rovnováhu.

4.Vysoko Odolné Agility Rebríčku: Náš agility rebrík funkcie odolná konštrukcia vyrobená z vysoko hustota tkané pásky, dáva vám slobodu preložte ho podľa potreby.Očakávajú vysokú kvalitu rebrík s dlhú životnosť a silné odolnosť, spárované s výkonnými agility prekážky.

5.Široké Uplatnenie pre Všetky Vekové kategórie: mať lepšiu obratnosť, koordináciu, rovnováhu a rýchlosť s týmto všestranný agility rebrík.Ideálne pre fitness nadšencov a športovcov všetkých vekových kategórií, ideálny pre basketbal, beh, a mnoho ďalších športov.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína