Vystupoval
8PCS Chladnička Deodorizer S uhlím Zápach Absorpčné Prírodných bez Zápachu, Chladnička Deodorizer Odolné Jednoduché Použitie
0 Recenzie Produktov
€41.49
€25.73
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w8909

Chladnička Deodorizer: Naše špecializované chladnička deodorizer funkcie uhlím, aby vaša chladnička vonia čerstvé a čisté.To odstraňuje pretrvávajúce potravín pachy a zaisťuje, že vaše uložené položky sú bez kontaminácie.

Predlžuje čerstvosť: S našej chladničke deodorizer, môžete predĺžiť životnosť skaze položky.Pohlcuje nežiadúce pachy, ako je cesnak, alebo ryby, im bráni, ktoré ovplyvňujú chuť potravín.

Žiadne ďalšie jedlej sódy neporiadok: rozlúčiť sa ťažkostí pomocou jedlej sódy vo vašej chladničke a mrazničke.Naše špecializované uhlie zápach benzínu zjednodušuje chladnička údržba a nezanecháva žiadne špinavé zvyšky.

ZDRAVŠIE životné PROSTREDIE: Nie, iba to naše uhlím deodorizer udržať vaše chladnička vonia, skvelé, to tiež pomáha udržiavať zdravšie potraviny prostredie znížením rastu baktérií, ktoré sa darí v zapáchajúce podmienky.

POHODLNÝ A NÁKLADOVO EFEKTÍVNY: Chladnička deodorizer je nákladovo efektívne a ekologicky priateľské riešenie.To trvá dlhšie ako tradičné možnosti, takže je ekonomickou voľbou pre udržanie vašej chladničke čerstvé a bez zápachu.Návod na údržbu: Vystaviť chladnička deodorizer uhlím filter, na slnku, na niekoľko hodín, každých pár týždňov, aby ho obnoviť.

Materiál: plast

farba: svetlo ružová + svetlo modrá

Obsah Balenia:

4 x svetlo ružové chladnička deodorizer

4 x svetlo modrá chladnička deodorizer

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína