Vystupoval
Vchodové Dvere Bezpečnostné Zariadenia, Kovové lišty, Dvere Latchs Doska s 5-1/2 palca na 6 cm Otvor pre Exteriér a Interiér
0 Recenzie Produktov
€14.13
€6.50
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w8838

Funkcie:

OOTDTY

Zlepšiť svoje dvere bezpečnostné s našimi ťažkých kovov dvere štrajku plechu, navrhnutý tak, aby sa zabránilo prestávku.Vyrobené z kvalitného kovu, poskytuje silnú ochranu pre váš domov alebo do kancelárie.

Opraviť poškodené rámy dverí s našimi dverami štrajku dosky.To nahradí štandardné dosky a vyriešiť problém voľné kľučky dverí a skrutky.Väčšie otvory umožňujú sezónne pohybu pri zachovaní latchs správne.

Vhodný pre majiteľov domov, byt obyvatelia, a kancelárskych priestorov snažia zvyšuje ich dvere bezpečnostný zámok.Naše dvere štrajku doska je ideálny pre vnútorné i vonkajšie dvere, ako sú predné dvere, zadné dvere a garážové brány, účinne zabraňujú preniknutiu a krádeže.

Jednoduchá inštalácia s obojstranná lepiaca páska pre určenie polohy a skrutky pre bezpečné upevnenie.Nie je potrebné označiť miesto alebo podržte dosky v mieste počas inštalácie.Odnímateľné lepidlo tiež pomáha test pozíciu pred utiahnutím skrutiek.

Upgrade vaše dvere bezpečnostný so spoľahlivým dvere štrajku dosky.Jeho odolná konštrukcia zaisťuje dlhotrvajúci výkony.Rozlúčiť sa bojí o prestávke a vychutnajte si pokoj mysle vašich dverí je dobre chránený.

Špecifikácie:

Materiál: kov

Dĺžka: cca 28 cm/11inch

Balenie Obsahuje:

1xDoor Štrajku Doska

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1 až 3 cm chyba kvôli ručné meranie, prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred cenovej ponuky,

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína