Vystupoval
Wall-Mount Basketbalovej Obruče Automatické Odrazu Zliatiny Hoop Pre Vnútorné Basketbal Hrať Deti Loptové Hry Pre Krb, Balkón Garáž
0 Recenzie Produktov
€30.77
€21.54
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w87907

Tento deti skladacie basketbalová obruč funkcie zliatina kôš materiál rámu pre odolnosť a dlhú životnosť.Automatické odrazu a vysoká pružnosť, aby to ideálne pre deti na hranie.Inštalácia je hračka s prísavkou dizajn, ktorý funguje perfektne na dlaždice povrchy.

Špecifikácie:

Názov produktu: Skladanie basketbal stojan

Váha: cca 1548g

Veľkosť produktu: (cca.)43*32 cm/16.93*12.6 cm

Balenie Zoznam:

1 sada*Basketbalová obruč a inštalačné príslušenstvo

1pc*Basketbal

1pc*Čerpadlo

Poznámky:

1. Vzhľadom na monitorovanie teploty farieb, fotoaparát, okolitého svetla a fotografie zručnosti, niektoré obrázky tovaru, môže mať mierne farebné odlišnosti, farbu druhu majú prednosť!

2. Vzhľadom na rôzne manuálne merania, nechajte mierne veľkosť rozdiel.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Spoľahlivý Výkon: krytý basketbalová obruč je vyrobená zo zliatiny kôš materiál rámu, ktorá nie je ľahko deformovať a má dlhú životnosť.Môžete vychutnať hrať basketbal na doma bez obáv z poškodenia hoop.

2.Zvýšená Skúsenosti: Zažite to najlepšie z oboch svetov s našimi krytý basketbalová obruč.Nastaviteľná výška umožňuje hrať sedieť alebo stáť, zatiaľ čo automatické odrazu skladacia rim umožňuje jednoduché používanie a skladovanie.

3.Tichý chod: Naše vnútorné basketbalová obruč sa môže pochváliť tichý, oteruvzdorné PU basketbal a vysoká pružnosť, skladací rám, vytváranie optimálnych bounce a pro-úroveň skúsenosti.Ľahký a skladací, ideálny pre dynamické domácej praxe.

4.Spoľahlivé Stabilita: Tento vnútorný basketbalová obruč má silné adsorpcie a prísavky inštalácie, takže je pevné a nebude spadať mimo ľahko.Môžete vychutnať zábavu basketbal nad dverami bez obáv z poškodenia steny či dvere.

5.Univerzálny Inštalácia: Premeniť akýkoľvek hladký povrch do vašej osobnej basketbal súdu, s ľahkosťou pomocou tohto všestranného wall-mount basketbalová obruč.Je to uplatniteľné na dlaždice, sklo, mramor a viac, vhodný pre rôzne scény, ako sú obývacie izby, spálne, businesss alebo internátov.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína