Zliatina hliníka Rohu Zátvorkách Skrutky Motýľ L-shaped Podporu Konektor Vymeniteľné Spojovací materiál Rohu Kód Právo lomená
0 Recenzie Produktov
€1.09
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w87660

Nové a vysokej kvality!

Funkcie:

Vysoká Kvalita Materiál: Rohu zátvorkách vyrobený zo zliatiny zinku, silné a odolné, hrdza-dôkaz, odolné proti korózii, opotrebovaniu.

Vyrobený z vysoko kvalitnej zliatiny zinku.Dôležité rohu spojovacie prostriedky, aby časti nábytku bezpečné.

Odnímateľný Dizajn: Odnímateľný dizajn umožňuje inštaláciu a odstránenie jednoduchšie a pohodlnejšie, ako štrukturálna podpora, posilňuje rohové spoje z kompresie škody.

Skrutku Dizajn: stredná skrutka môže odvŕtať, keď demontáž dosky, tento odnímateľný rohu dvore je ideálny pre drevo a nábytok rieši problém škôd na tanier perforáciou po zvislé dosky sa montujú a rozobrať niekoľko krát.

JEDNODUCHÉ POUŽITIE: rohu držiak má 4 otvory s zápustnými otvory pre skrutky pre rýchlu inštaláciu a držiak sa ľahko stanoviť pomocou skrutkovača alebo na elektrickú vŕtačku.A skrutka hlavy nebude vyčnievať po skrutkovanie v.

Široké spektrum aplikácií: Široko používané na upevnenie a montáž jednotlivých častí nábytku a hardvér príslušenstvo, ako sú dvere, okná, stoličky, stoly, police, zásuvky, drevené postele, kuchyne, skrine, príborníky, atď.

Materiál: Hliníková zliatina

Farba: Ako je znázornené

Veľkosť: Odkaz obrázok

Balenie obsahuje: 1pc

Poznámka:

1.Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov v dôsledku rôznych svetelný efekt.

2.Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Názov Značky : TPXCKz
  • Druh : Rohové Konzoly
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : Rohové Konzoly
  • DIY Dodávky : Tesárstvo