Vystupoval
5X 10G SFP+ Twinax Kábel, Priame Pripojiť Medi(DAC) 10GBASE SFP Pasívne Kábel Pre SFP-H10GB-CU1M,Ubiquiti,D-Link(0,5 M)
0 Recenzie Produktov
€53.33
€35.73
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w8543

Vitajte v našom obchode.

Naše výrobky sú dostupné ceny a kvalitný.Podporujeme dropshipping a veľkoobchod .Ak chcete pracovať s nami dlho, prosím kontaktujte nás a my vám veľmi priaznivé ceny.S Pozdravom!

Kompatibilné s pre Cisco,Ubiquiti,D-link,Supermicro,Netgear,Mikrotik,ZTE,Quanta,Solarflare,PaloAlto,Meraki,QNAP,Zyxel,Linksys,Broadcom,NetScout atď.10G SFP+ DAC kábel je dobrou alternatívou k vlákniny viac ako krátke vzdialenosti, s nízkymi nákladmi, nízkou spotrebou energie a nízkou latenciou.

Široko Používané:SFP+ kábel môžete pripojiť rôzne zariadenia, ako sú Vlákna Switch, Router, Server,Firewall, NIC, Media Konvertor Dátum Centrum,Network Attached Storage, high performance computing a Iných optických zariadení s SFP+ porty atď.

Úspora nákladov a Zlepšenie: A SFP DAC Kábel je rovná 2 x 10G sfp+ optických modulov plus optického vlákna patch kábel, pomáha zachrániť svojho rozpočtu v krátkom dosiahnuť prostredie a zlepšiť stabilitu a trvanlivosť bez rozhranie vystavený a opakované plug and odstránenie.

Automatické montážne linky, zabezpečuje konzistentnosť výroby v rámci procesu rezania, hliníkové tienenie odizolovanie, izolant odizolovanie, automatické premenami, automatické spájkovanie a ultrafialové ray vytvrdzovania.Každý DAC káble mať TDR & VNA merania, zaručujúce absolvovaní signal integrity test.

veľkosť:0,5 m

Materiál:Plast + Kov

farba:Ako je Znázornené

Obsah Balenia:

5 x 10G SFP Twinax Kábel

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Názov Značky : SODIAL