Vystupoval
24 Pack Akustické Panely,Zvuková Izolácia Penové Panely,Štúdio Zvukovú Izoláciu, Kliny,Steny Zníženie Hluku Peny,Pre Hudobné Štúdio,Atď
0 Recenzie Produktov
€40.43
€29.92
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Kategória
Sku
  • w82211

24 Pack Akustické Panely,Zvuková Izolácia Penové Panely,Štúdio Zvukovú Izoláciu, Kliny,Steny Zníženie Hluku Peny,Pre Hudobné Štúdio,Atď

Zníženie hluku: 2-palcový pena-navrhnuté akustický panel znižuje vlna amplitúdy zvyšujúci sa odpor vzduchu a absorpciu zvuku.Môže účinne ovládať stredná frekvencia a vysoké frekvencie.

Rýchlo rozvinúť: 12 pack/sád.V zvukotesné pena je komprimovaný vákuové balenie a umiestnené na dobre vetranom mieste.To sa môže rýchlo vrátiť do normálnej veľkosti v o 24-72 hodín.

Ohňovzdorný & šetrné k Životnému Prostrediu-zvuková izolačná pena je ohňovzdorný, zabránenie šíreniu požiaru a znižuje pevnosť.Výrobný materiál neobsahuje formaldehyd.To je tiež odolný a dizajn je trvalé.A zruší ozveny.

Jednoduchá inštalácia: zvuková izolácia foam panel je ľahká a môže byť inštalovaný na rôzne povrchy.Žiadne špeciálne nástroje sú potrebné na inštaláciu.Poznámka: Dvojité pásky/pásku alebo lepidlo nie je súčasťou balenia, je potrebné zakúpiť samostatne.

Široko používané: je veľmi vhodný na live terapeutickým zvukom na stenách studios alebo úrady, nahrávacie štúdiá, ovládanie izby, office home studios, domácej zábavy, divadlá, konferenčné priestory, detské izby, atď.

Farba:Biela

Materiál:Polyuretánová pena

Veľkosť: 30 x 30 x 5 cm

Obsah Balenia:

24 x Zvukovo-izolačné peny

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína