Vystupoval
4Pcs Knihy Držiak na Stojan Akryl Bookends Transparentné Kniha Končí Bookend Organizátor Kniha Súbor, Video Hry, Dekoračné Knihy, Zátky
0 Recenzie Produktov
€5.01
€3.36
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w8010

4Pcs Akryl Bookends Jasné Kniha Končí Transparentné Bookend Organizátor Knihy Držiak na Stojan Ťažká Kniha Súbor, Video Hry, Dekoračné Knihy, Zátky

Odolné a dlhotrvajúci: Vyrobené z vysokokvalitného transparentného akrylátu materiál, tento bookend je silný a odolný, zabezpečuje dlhú životnosť.

Bezpečné a Stabilné: L-tvaru štruktúra poskytuje pevnú podporu pre knihu z rôznych hmotnostiach, im bráni posuvné alebo pádu.

Scratch-free Design: hladký rovný povrch a zakrivené hrany dizajn zabezpečí, že vaše ruky sú chránené pred poškriabaním pri uvádzaní knihy.

Univerzálny Úložné Riešenie: Určený na ukladanie knihy, súbory, časopisy a Dvd, takže je ideálny pre knižniciach, úradoch, školách alebo doma skladovanie.

Chráni Povrchy: Nie len to bookend udržať vaše knihy organizované, ale chráni aj vaše ploche alebo policu pred poškriabaním.

Popis:

Predstavujeme náš kvalitné a transparentné akrylátové bookend, ideálny doplnok do vašej knižnice, kancelárie, v škole, alebo doma skladovanie.Tento bookend je nielen funkčné, ale aj štýlové s jeho hladký rovný povrch a zakrivené hrany dizajn.Vyrobená z trvanlivého materiál akryl, je postavené na posledný, a môže chrániť váš desktop alebo policu pred poškriabaním.L-tvaru štruktúra poskytuje pevnú podporu pre knihu z rôznych hmotnostiach, zabezpečiť si pobyt na mieste.S jeho všestranný dizajn, to môže byť tiež použitá na ukladanie súborov, časopisy a Dvd.Rozlúčte sa s posuvnými knihy a dobrý deň organizovaný police s našimi spoľahlivý a elegantný bookend.

Názov Položky: Knižné

Materiál: Akryl

Funkcie: protišmyková Podložka, Transparentné, v tvare L Dizajn

Veľkosť Detaily:

L: 12.5 cm/4.92", W: 12.5 cm/4.92", H: 18.5 cm/7.28" (Cca.)

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

4 x Kniha Končí

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Materiál : Plastové
  • Druh : Bookends
  • Číslo Modelu : 21129031
  • Pôvod : Kontinentálna Čína