Vystupoval
Dlho Čuchali Značku Nepremokavé Dlho Nib Scriber Rýchle Sušenie Trvalé Marker Perá Hlboké Vŕtanie Otvoru Dlho Nib Scriber Pre Kúpeľňa
0 Recenzie Produktov
€0.31
€0.13
Informácie O Výrobku

Veľkosť produktu
Farba produktu
Sku
  • w78848

Hlboké Vŕtanie Otvoru Pero je vodotesný a rýchle sušenie, ideálny pre elektrické vŕtačky na vŕtanie, tesárstvo označenie, sklo, inštalácie a metalurgického priemyslu.Toto pero môže urobiť jasné známky a splnenie rôznych potrieb.Plus, to príde s spp na ochranu nib.

Špecifikácia:

Názov produktu: Dlhé tip marker pero

Veľkosť: dĺžka Pera 13.4 cm/5.28 palcov

Váha: cca 10g

Zoznam:

1 x Dlhý Čuchali Marke

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Hladké Písanie: dlhé čuchali marker má, na báze ropy, atrament, ktorý je vodotesný a rýchle sušenie, zabezpečenie nepretržitého a aj atramentové výstup.Značka tiež prijíma atrament, kontrola systém, ktorý zabraňuje úniku a savé.

2.Zvýšená Presnosť: využiť naše Dlhé Čuchali Značku Tesár Pero pre hlboké diery označenie dosiahnuť jasné, chyby bez známok s jeho predĺžený úst dizajn.

3.Farebné tvorivosti: štyri žiarivé odtiene na výber - červená, modrá, čierna a zelená - Dlhé Čuchali Značku inšpiruje fantáziu a prejavu.Jeho svetlé odtiene sú ideálne pre zvýraznenie textu, písanie alebo kreslenie, takže je univerzálny nástroj pre akýkoľvek projekt.

4.Nie je Ľahké Stratiť: Dlhé Čuchali Marker je jedinečný klip-na spp zahŕňa pero tip, čo zabezpečuje, že atrament nikdy suší sa.S jeho presnosť nos, umožňuje bez námahy označenie bez ohýbanie nadol.Klip na knihy alebo notebooky pre jednoduché prenášanie a nikdy stratiť to znova.

5.Široký Rozsah použitia: Či už budete musieť vŕtať diery s elektrickú vŕtačku, aby tesárstvo známky, inštaláciu skla, alebo práce s kovom, táto značka vám pomôže dosiahnuť presné a jasné známky.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

  • Pôvod : Kontinentálna Čína